Alslev Anlæg A/S

Hvem er vi?

En af Sjællands mest erfarne og dygtigste virksomheder, hvad angår gartner og anlægsarbejde både sommer og vinter. Alle vores gartnere er uddannet gartnere og har mange års erfaring med grønne områder, haver i alle afbildninger og regnvandsløsninger med dræn og faskiner. Vi servicerer boligforeninger, grundejerforeninger, selskaber, virksomheder offentlige institutioner og private boligejere. Virksomheden befinder sig i Karise, som ligger tæt ved Køge.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Er sneen faldet og har vinteren lagt sig over landet, så er Alslev Anlægsservice klar med hurtig og effektiv snerydning af gang- og parkeringsarealer. Vi salter og rydder for sne på fortove, indkørsler, gang- og cykelstier, indgangspartier til boligkomplekser og ejendomme samt parkeringspladser.
  • Hos Alslev Anlægsservice er vi førende inden for træfældning. Vi udfører topkapning af træer, fældning af væltede eller faretruende træer samt beskæring af træer, så mennesker og ejendomme undgår beskadigelse.
  • Ligeledes er vi specialister i sikre legepladser på grønne områder og på institutioner. Vi leverer legepladser med høj sikkerhed og stor legeværdi til skoler, børnehaver, SFOer, fritidshjem og boligforeninger. Jeres legeplads kan laves som “emne”-legeplads, aldersbestemt legeplads eller som skalerbar legeplads, hvor legepladsens legeelementer kan udskiftes med tiden.
  • Belægning til ny terrasse, ny indkørsel eller ny belægning til gangarealer er alle opgaver, som vi tager os af med kvalitet og holdbarhed som en selvfølge. Vi udfører terrasser i både sten, fliser, granit og træ.
  • Har I behov for en trappe eller en støttemur i haven til at udjævne et ulig terræn, så kan vi etablere støttemure og trapper i træ, beton eller sten. Vi benytter små maskiner, så haven efterlades ubeskadiget efter arbejdet.
  • I sommerhalvåret står vi for græsslåning og græstrimning samt gødning af plæner som holder haven flot og indbydende sommeren igennem. Gødningen sørger for at plænen kan modstå ukrudt, slid, tørke og sygdomme.
  • Nogle gange skal der nyt til og vi anlægger selvfølgelig gerne en ny have med planter buske, hæk, hegn og træer. Desuden etablerer vi plænen fra bunden og sikre de helt rigtige haveomgivelser.
  • Når hækken er blevet for for høj eller der er opstået huller efter storm eller beskadigelse, så opretter vi gerne hækken for jer eller står for hækklipningen og trimmer den, hvor det er nødvendigt.
  • Vi kan lave en serviceaftale med jer til alle jeres behov for gartnerarbejder og dermed sparer I penge på jeres vedligeholdelse af haven og de grønne områder og gangarealer året igennem.

Hvor finder du os?

Geografisk set er vi beliggende i Karise mellem Køge og Næstved. Herfra kører vi til hele Sjælland og leverer vores ydelser til alle, som vil have høj faglig kompetence, når det gælder anlægsgartnere.

Hvad er vores historie?

Siden 1985 har Jens Petersen drevet anlægsgartnervirksomhed og beskæftiger i dag 12 anlægsgartnere. Han har siddet med i “DAG” (Danske Anlægsgartnere) i 10 år, som virksomheden selvfølgelig er en del af. I 2010 blev virksomheden certificeret til taggartner hos Zinco og i dag er Jens Petersen desuden certificeret regnvandskonsulent, hvilket indebærer afledning af lokalt regnvand.

Hvad er vores værdier?

Vi følger hele tiden med til tidens krav og tillægger os de evner, medarbejdere og maskiner som arbejdet kræver. Alslev Anlægsgartner leverer altid god service og høj kvalitet. I vil derfor altid møde en gartner, der har sans for netop kvalitet og evner at imødekomme jeres behov i det arbejde som udføres. Alle gartneropgaver løses med grundigt forarbejde, til den aftalte tid og I vil altid opleve at arbejdet er udført med passion af dygtige uddannede gartnere.