logo

BH El-Service

Rugvænget 17
2630 Taastrup

  BH El-Service

  Hvem er vi ?

  BH El-Service er autoriseret el-installatør i Taastrup. Firmaet består af 8 medarbejdere Hvor Claus Bagge står for den daglige ledelse.

  Hvad kan vi hjælpe dig med ?

  • Vi hjælper blandt andet med sikring og kontrol. BH El-Service kan være behjælpelige med alle typer af brand alarmer. Vores alarmer er af meget høj kvalitet. BH El-Service leverer desuden porttelefoner og disse kan tilpasses til netop jeres behov.
  • IT og Kommunikation er hos BH El-Service en efterspurgt ydelse og vi installerer netværk både hos private og erhverv - også trådløse netværk.
  • En mere almindelig el-installation servicerer vi naturligvis gerne. BH El-Service tilbyder installation, eftersyn og vedligehold af alle el-installationer.
  • Energioptimering er selvfølgelig en del af al projektering og dimensionering i dag og hos BH El-Service installerer vi blandt mange andre energibesparende løsninger både varmepumper og lysstyringer. BH El-Service tilbyder også Renovering af belysnings anlæg.

  Hvor finder du os ?

  Du finder os på Rugvænget 17, 2630 Taastrup. Rugvænget ligger i et industrikvarter nær Høje Taastrup Vej.

  Hvad er vores historie ?

  Da BH El-Service startede i 1974 hed firmaet Boris Hansen EL A/S. Herefter blev det til Boris Hansens eftf. I dag er navnet så det mere tidssvarende BH El-Service. Claus Bagge har stået for den daglige ledelse siden 2014, efter at Per Bagge havde drevet firmaet i mere end 25 år.

  Hvad er vores værdier ?

  Vi sætter en ære i at yde en høj service. Det gør vi blandt andet ved at sørge for at alle medarbejdere hele tiden er efteruddannede med de nyeste ting på markedet. Vores prioritering vil altid være - kunden først. Vi sætter en ære i at holde de aftaler vi indgår. Og så går vi meget op i, at de tilbagemeldinger, vi får tilbage fra kunderne, er positive.