logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt

De Præcise Håndværkere

Hvem er vi?

De Præcise Håndværkere leverer veludført kvalitetshåndværk. Vi udfører både tømrer- og malerarbejde fra kælder til kvist for boligejere, virksomhedsejere og offentlige bygherrer. Vores medarbejdere, som kører fra Køge, er alle kompetente og dygtige håndværkere, som alle lever op til vores navn - De Præcise Håndværkere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • Vi har stor erfaring med at renovere, bygge og lægge tag. Derudover har vi foretaget byggeri af mange kviste og står gerne for renovering af loftarealer.
 • Vi har specialiseret os i udskiftning og montering af ovenlysvinduer og sætter en ære i at udføre vores arbejde til tiden.
 • Nye døre eller vinduer giver bedre isolering og dermed en lavere varmeregning. Vi udfører gerne specialløsninger af døre og vinduer. Vi rådgiver gerne med arkitektur, praktiske muligheder og økonomiske rammer.
 • Vi er certificeret energivejleder, hvilket betyder, at vi kan vejlede om den bedste isolering af vægge, gulve og lofter. Den rette isolering er desuden med til at sikre det bedste indeklima og nedsætte varmeregningen.
 • Netop indeklimaet er en af de væsentligste punkter for at kunne trives godt. Vi foretager sanering af både asbest og skimmelsvamp. Med mange års erfaring og det nødvendige måleudstyr sikrer vi dit hjem mod de gener der kan opstå.
 • Hos De Præcise Håndværkere har vi både tømrer og malere, hvilket gør os effektive til f.eks. at bygge den nye udestue/vinterstue eller tilbygning.
 • Ønsker I trægulve i boligen eller i virksomheden, så tilbyder vi trægulve, som skaber et behageligt, naturligt og robust look. Vi tilbyder mange forskellige slags trægulve i både ask, eg og fyrretræ. Også dekorative skibsplankegulve er vi leveringsdygtige i.
 • Vi leverer desuden porte til både private og virksomheder, hvor det er vigtigt at tage hensyn til lysindfald, isoleringsevne og vedligeholdelsesomkostninger.

Hvor finder du os?

Du finder De Præcise Håndværkere i Den Hvide By i Køge. Her har vi kontor og mødes med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Herfra kører vores dygtige tømrer og malere ud i vores velkendte biler og servicerer kunder på hele Sjælland. Vi kører mest i Køge, Roskilde, Ringsted og København. På vores adresse tilbyder vi desuden kontorfællesskab med andre virksomheder og udlejer løbende kontorplads med mødefaciliteter.

Hvad er vores historie?

Med over 30 års erfaring er vi klar til at rykke ud, uanset om I skal have nye vinduer og døre, udført nyt tag, støbt et nyt gulv, fjernet og saneret for skimmelsvamp, udført malerarbejde eller om I har brug for en totalentreprenør, har vi stor erfaring i godt byggeri.

Hvad er vores værdier?

Aftalte tidsplaner og deadlines overholdes altid, når du anvender De Præcise Håndværkere. Med De Præcise Håndværkere er du sikker på kvalitet i både udførelse og materialer. I vil altid møde medarbejdere, som kommer til tiden og leverer til de aftalte deadlines. Vi indleder alle kundehenvendelser med en god dialog så arbejdet kan planlægges korrekt og godkendes både med hensyn til budget og løsningsforslag inden vi påbegynder opgaven. Vores kunder sætter pris på at en dygtig håndværker, som kommer til tiden og rydder op efter sig når han er færdig.