logo

GETVVS

Rugvænget 2A
4200 Slagelse

  GETVVS

  Hvem er vi?

  ”GET VVS” har gennem årene bygget et troværdigt og tillidsfuldt samarbejde op med vores kunder. Vi udfører VVS-opgaver for såvel virksomheder, bolig- og sommerhusejere samt offentlige institutioner. Vi klarer alt fra renovering af eksisterende installationer til projektering og installering af nye moderne VVS-installationer inden for gas, vand, varme og sanitet.

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Vi installerer gasfyr og oliefyr samt kontrollerer og indstiller dine radiatorer eller din gulvvarme.
  • Løber toilettet eller skal det udskiftes, kommer vi gerne forbi og kigger på mulighederne for at løse problemet.
  • Drypper det fra tagrenden eller nedløbsrør udfører vi desuden blikkenslagerarbejde, hvilket også indbefatter inddækninger ved skorstene eller skotrender i Zink og Kobber.
  • Vi arbejder desuden med VVS-installationer til industrien og er klar med vedligeholdelse og installation af alle VVS-anlæg.

  Hvor finder du os?

  Du finder os på Rugvænget i Slagelse, men vi kører gerne rundt på hele Sjælland og vil gerne være behjælpelige med gode råd og vejledning omkring dine VVS-installationer. Vi kører også gerne til København og hjælper med vand-, varme- og gas-installationer.

  Hvad er vores historie?

  VVS-firmaet er stiftet i 2014 af Jesper Nielsen, som har mange års erfaring indenfor VVS-faget. Inden stiftelsen blev der samlet erfaring fra Vasco, Viessmann og Urhøj Smedie. Vi leverer i dag kvalitetsløsninger indenfor VVS-området og leverer til private, erhverv og industri.

  Hvad er vores værdier?

  Vi er et ungt dynamisk team, der leverer godt håndværk til alle vores kunder. Med høj arbejdsmoral tager vi gerne en ny udfordring op og vi udfører altid vores arbejde med stolthed og præcision. GET VVS har mange års erhvervserfaring og har styr på løsningen af alle de opgaver, vi beskæftiger os med. Vores team færdes i et godt arbejdsmiljø, hvor vi udveksler erfaringer og sparrer med hinanden. Vores kunder vælger os fordi vi altid bestræber os på at levere til den aftalte tid og den aftalte pris. Desuden forlader vi aldrig et arbejde, uden at vi har ryddet op efter os og kunden er tilfreds.