logo

HD-glas

Algade 24 B
4760 Vordingborg

  HD-glas

  Hvem er vi ?

  HD-glas er et glarmesterfirma beliggende i Vordingborg hvor vi har en butik på byens hovedgade. Vi har vores værksted sammen med butikken. HD-glas tilbyder alt inden for glarmesterfaget og vi samarbejder med forsikringsselskaberne og kan derfor hurtigt få klaret din glasskade hvis uheldet skulle være ude. HD-glas er professionelle og vi holder vores viden ved lige med kurser i f.eks vinduesudskiftning og sikkerhed.

  Hvad kan vi hjælpe dig med ?

  • HD-glas tilbyder selvfølgelig almindeligt glarmesterarbejde som at skære glas og spejle. HD-glas indrammer gerne dine billeder eller andet du ønsker indrammet. Og vi tilbyder også at montere glas i gamle vinduesrammer, hvor vi kan gøre det med kit.
  • Hos HD-glas tilbyder vi skæring af forskellige typer glas, også lamineret sikkerhedsglas. Vi kan skære i forskellige tykkelser glas og har altid på lager.
  • HD-glas skifter forsatsruder og udskiftning af ruder til nye mere energivenlige ruder
  • Hos HD-glas leverer og monterer vi Energi-A-Ruder. Det er en af de bedste måder at opnå en energibesparelse på, som hurtigt kan mærkes.Tit kan vi montere glassene i de gamle rammer.
  • HD-glas laver brusedøre i hærdet sikkerheds glas efter mål. Brusedørene er lette at vedligeholde, yderst velegnede i det fugtige badeværelses miljø og holder i mange år frem. Samtidig giver det en meget bedre belysning.
  • Spejle monteres, også store spejle.Også spejle leveres efter mål. Det kan være til badeværelser eller butikkers prøverum.Et spejl betyder uendeligt meget for helhedsindtrykket af et badeværelse.
  • Hos HD-glas er vi i stand til at levere butiksruder op til 400 kg. Hvor vi selv har en løftevogn.

  Hvor finder du os ?

  Du finder os på Algade 24b, 4760 Vordingborg. Her ligger HD-Glas`s butik hvor du altid er velkommen til at se nogle af vores produkter.Og der er mulighed for parkering og der er 5 minutters gang til Vordingborg station.

  Hvad er vores historie ?

  HD-Glas startede tilbage i 1968. Butikken i Algade åbnede i 1981 og i 2002 overtog Linda Drabsch og Dan Rasmussen firmaet.

  Hvad er vores værdier ?

  Vores værdier er at levere et smukt og professionelt produkt til vores kunder, hvad enten det er indramning af et billede eller en stor butiksrude. Vi har den relevante uddannelse inden for indramning og vinduesudskiftning. Og vi går meget op i at sikkerheden er i højsædet. Vi er desuden medlem af Glarmesterlaugets garanti ordning som sikrer dig at du altid får et håndværksmæssigt korrekt stykke arbejde. Vi er tilknyttet Glarmestrenes døgnvagt, så du kan altid ringe til os.