Hygiejnemanden

Hvem er vi?

Hygiejnemanden er som navnet siger specialist i hygiejne og rengøring. Vi foretager erhvervsrengøring på hele Sydsjælland og Lolland-Falster, hvor vi udfører byggepladsrengøring, gør rent efter håndværkere, servicerer erhverv, selskaber, virksomheder offentlige institutioner og private boligejere.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Skal virksomheden have en kærlig hånd og fremstå ren og pæn, så er vi klar med assistance og kan klare alt inden for erhvervsrengøring.
  • Vi hjælper gerne med rengøring af bo- og naboskab, præstegård, klinik, fraflytningsejendom, kontor samt trappevask og opgange.
  • Ligeledes er vi specialister i køkkenrengøring og har grundig viden om bakteriebekæmpelse i netop køkkenregioner inklusiv de maskiner, som benyttes i køkkener rundt omkring.
  • Vi kan desuden lave en serviceaftale med jeres virksomhed, hvor vi holder styr på jeres rengøringsmidler og sørger for opfyldning og genbestilling til lageret. Fra start aftaler vi forventet forbrug, hvor tit vi skal kigge forbi og hvor lidt der må være tilbage inden vi skal bestille til jer igen.
  • Hos Hygiejnemanden rykker vi tit ud efter håndværkere, som er presset og skal overholde afleveringsfrister. Vi står derfor gerne for af rengøring af skurvogne og arbejdsområder på byggepladsen, som skal klargøres til aflevering.
  • Fjernelse af skimmelsvamp er en af vores specialer. Er et mindre område ramt af skimmelsvamp kan vi tørre af og drejer det sig om hele værelser eller hele huset klarer vi også her skimmelsvampen med vores tågekanon og specialmiddel.
  • I forbindelse med sommerhusudlejning samarbejder vi med NOVASOL og Dansommer, hvor vi rengører deres sommerhuse i forbindelse med ind- og fraflytning. Det samme kan vi gøre for jer og vi tilbyder en servicepakke med almindelig rengøring af huset, rengøring af ovn og køleskab, sprøjtning mod skimmelsvamp og røglugt, afkalkning af fliser i poolområdet, polering af vinduer samt Rensning af fliser og terrasse.
  • Har I behov for en ekspert på hygiejneområdet i børnehaven eller SFOen, så kommer jeg gerne ud og underviser i hygiejne for børn.

Hvor finder du os?

Vores kontor og butik i Sakskøbing er bemandet hverdage ml 9:00-11:00 samt efter aftale. Desuden er vores kundeservice åbent på telefon 50554960 alle hverdage fra 8:00-17:00. Du er altid velkommen til at sende os en mail eller kontakte os på Facebook.

Hvad er vores historie?

Hygiejnemanden er skabt af Peter Mortensen, som løbende uddanner sig inden for hygiejne på Erhvervsakademi Sjælland i Hygiejne og Rengøringsteknik. Hygiejnemanden er stiftet af Peter Mortensen i 2014 og oplever fortsat vækst og har efterhånden mange ansatte og flere biler kørende til faste kunder.

Hvad er vores værdier?

Alle kunder er værdifulde for os. Derfor leverer vi kun god service og kvalitet i det arbejde vi udfører for vores kunder. Vi følger med i udviklingen af rengøringsmidler og vælger altid det mest miljørigtige med den mest effektive virkning. I vil altid få en fast medarbejder og den samme hver gang, som kender jeres behov og udfører arbejdet som aftalt. Hele personalet bliver instrueret nøje og vi kommer altid til den aftalte tid og leverer et flot resultat.