J.D. Glas

JD Glas tilbyder glas- og vinduesløsninger til både boligejere, virksomheder og offentlige bygherrer. Vi tilbyder alle former for traditionelt glarmesterarbejde og kan desuden udarbejde specialløsninger, som er tilpasset og skræddersyet til kundens behov. Dette kan fx være badmiljøer i glas, der er tilpasset husets skæve vinkler, eller glasvægge i form og mål efter kundens personlige præferencer. Vi monterer desuden nye vinduer og døre i både træ, træ-alu og plast. Vi er officiel VELFAC vinduesmester og har derudover stor erfaring med vinduesløsninger til bevaringsværdigt byggeri.Altså spænder vores kompetancer fra det helt klassiske til det topmoderne. Vi har kun faguddannet personale og beskæftiger både tømrer og glarmestre, hvilket gør det muligt at udføre alle former for arbejder med døre, vinduer og øvrig glasmontage.JD Glas har to afdelinger i henholdsvis Nakskov og Nysted, hvoraf hovedafdelingen ligger i Nakskov. De strategiske placeringer, gør det muligt at servicere hele Lolland-Falster og Sydsjælland inden for en smal tidsramme. Vi er Lolland-Falsters ældste glarmesterforretning og kan oprindeligt spores til glarmester N.P. Nielsen, der grundlagde forretningen i Nakskov i 1918.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • JD Glas udfører alle traditionelle glarmesteropgaver. Hvad enten du er ejer af en fredet bygning eller et moderne lavenergihus, kan vi hjælpe dig med den helt rigtige løsning: Ligefra restaurering af kirkemosaikker, til fremstilling af en tidløst designet brusekabine i glas.
  • JD Glas udfører alle opgaver i forbindelse med døre, vinduer og vinduespartier. Vi har et bredt sortiment, der sikrer at vores produkter altid passer til netop dit hus.
  • Når du skal have udskiftet dine termoruder eller butiksvinduer klarer vi hurtigt denne opgave, og bruger som standard A-mærkede lavenergiruder. Vi har en lang række tilvalg som fx solafskærmende glas, selvrensende glas, eller lydreducerende glas.
  • Vi har tilknyttet døgnvagtsordning og kan altid hjælpe dig med afdækning i tilfælde af skade eller indbrud, 365 dage om året.
  • Hvis du drømmer om nyt køkken, bad eller afskærmning af terrassen, kan vi tilpasse stænkplader, spejle og sikkerhedsglas på specifikke mål. Vi hjælper gerne med uforpligtende forslag og tilbud.
  • Vi har tilknyttet et større billedindramningsværksted og indrammer alt fra klassisk kunst til plakater.
  • Vi har mange års erfaring i autoglas og kan klare en udskiftning af rude i bil eller landbrugsmaskine inden for få dage. Vi reparerer desuden stenslag, enten på værksted eller din adresse.
  • Vi har desuden speciale i at montere solfilm og privatfilm, der kan dæmpe sollys eller afskærme f.eks kontorer eller badeværelsesruder.
  • JD Glas er specialist i fredede og bevaringsværdige bygninger og har blandt andet erfaring med arbejde i blyindfattede ruder, som en af få glarmestre i Danmark. Vi har flere typer og farver af ægte antikglas på lager.
  • Af andre ting kan nævnes: Glasmontrer, magnettavler og whiteboards, sikkerhedsspejle, skydedøre i glas, brandhæmmende glas samt fremstilling og bearbejdning af glas af enhver art på specifikke mål og faconer.

Hvor finder du os?

JD Glas har to afdelinger i henholdsvis Nakskov og Nysted. Vores hovedafdeling ligger på Klostergade 13 i Nakskov, hvor vores udstillingslokaler også befinder sig. Vi kører også ud fra Adelgade 24 i Nysted, hvor vi har mindre butik og lager. Placeringerne muliggør servicering af hele Lolland-Falster samt Sydsjælland inden for en smal tidsramme.

Hvad er vores historie?

Vores virksomheds historie, kan føres helt tilbage til kunsthandler og glarmester N.P. Nielsen, der åbnede sin første butik i Søndergade i Nakskov tilbage i 1918. Navnet JD Glas stammer fra 1978, hvor Jørgen Didriksen købte virksomheden og ændrede navnet. Flemming Willum Petersen overtog virksomheden i 2015 og varetager nu egenhændigt virksomhedens daglige drift. Virksomheden har ansat tre faguddannede medarbejdere.

Hvad er vores værdier?

Hos J.D. Glas møder du fagligt dygtige medarbejdere, der vægter kvalitet og stor tilfredshed fra kunderne højt. Vores produkter og arbejde er af højeste kvalitet og vi efterlader ikke en opgave, som kunden ikke er tilfreds med. Vi lever højt op til vores kundeaftaler og lovede leveringstider. Vi er medlem af Glarmesterlauget, Glarmesterlaugets Garantiordning og Glarmestrenes Døgnvagt, hvilket sikrer et professionelt og ordenligt stykke glarmesterarbejde. JD Glas er garanti for kvalitet!