logo

Malerfirma C. S.

Ørbækvej 284
5892 Gudbjerg Sydfyn

  Malerfirma C. S.

  Hvem er vi?

  Malerfirma CS ledes af malermester Christian Schmidt og vi maler både ude og inde. Desuden har vi specialiceret os i at male gulve og lægge venyler. Sidste skud på stammen er, at vi har ansat en dygtig murer, så vi kan hjælpe med renovering af bindingsværker og støbning af nye gulve. Vi hjælper både private boligejere, virksomheder og boligforeninger på hele Fyn samt dele af Jylland. Vi er gerne til rådighed som underentreprise ved større byggeprojekter.

  Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Skal badeværelset, opgangen, entreen eller værelserne friskes op, kan vi både male, tapetsere og ordne gulve for dig.
  • Når de gamle vægge skal have nyt liv med en ny smart farve eller et nyt flot tapet, så tag os gerne med på råd, så vi kan vejlede om de rigtige farver eller den rette tapet. Lyset fra vinduer eller mørke gulve eller lofter påvirker, hvilket valg af farver, der bør anvendes til maling eller tapetsering.
  • Trænger det udvendige træværk, som udhæng, stakit eller kviste til en ny gang maling, så klarer vi også det for dig.
  • Har du gamle fyrretræsmøbler som skal friskes op med en ny farve eller hvid-lakeres, får vi det gamle møbel til at se topmoderne ud igen.
  • Renovering af det gamle bindingsværk på huset er også noget vi har stor erfaring med. Både når det gælder træværket og murerne imellem.
  • Vi fuger og efterlader en flot finish, hver gang vi maler, så du som kunde altid står tilbage med et godt og veludført stykke håndarbejde.
  • Naturligvis maler vi også vinduer og døre - både udendørs og indendørs. Så er malingen ved at skalle af eller skal der en ny gang lak til, så er vi klar til at rykke ud og hjælpe.

  Hvor finder du os?

  Malerfirma CS holder til ved Gudme på Sydfyn, men vi kører over hele Fyn og dele af Jylland. Kontakt os derfor gerne, så vi kan give et bud på den opgave, du står overfor. Vores 4 friske håndværkere er klar til at hjælpe og vi sætter en ære i at levere kvalitet i arbejdet hver gang.

  Hvad er vores historie?

  Malerfirma CS er etableret af Christian Schmidt i 2014. Vi har samlet en medarbejderstab løbende for at kunne imødegå alle de opgaver vi er blevet stillet overfor og derfor råder vi i dag over både malere, gulvspecialister og en murersvend. Vi har alle mange års erfaring inden for de forskellige fag og nyder at få det hele til at gå op i en højere enhed ved de opgaver vi udfører.

  Hvad er vores værdier?

  Kvaliteten i arbejdet og orientering om detaljerne er vigtigt hos os. Vi forlader ikke et stykke arbejde uden at kunden er tilfreds. Vi forsøger altid at vælge materialer og løsninger, der passer til vores kunders behov og vi er derfor altid sikre på, at vi overholder de opstillede budgetter. Vi gør os umage for at blive færdige til tiden og bliver gerne lidt længere, hvis opgaven kræver det. Vores kunder og samarbejdspartnere skal mærke vores imødekommenhed. Vi lytter, men giver også vores erfarne råd til alle opgaver.