logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt

Marielyst EL

Hvem er vi?

Elektriker Marielyst El er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til alt el-arbejde. Målsætningen er altid at levere til tiden og gøre alle kunder tilfredse.Vi har stor erfaring indenfor erhvervsinstallationer og installationer til boligen. Desuden er vi erfarne indenfor overvågning og alarmer hos både private og erhverv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • Når hallen, kontoret eller lageret skal have nye lamper er vi klar til at vejlede om hvilke lyskilder i skal vælge og hvordan lyset kan reguleres og styres i forhold til, hvordan lokalerne bliver anvendt. Dermed kan I opnå energibesparelser.
 • Med LED-lyskilder eller LED-lysrør kan supermarkedet eller landmanden opnå store besparelser på el-regningen. Vi hjælper naturligvis gerne med det rette valg til jer.
 • Skift til Grøn Energi og få tilskud til el-forbruget. Vi forhandler både husstandsvindmøller og solcelleanlæg. Ring gerne og hør nærmere.
 • I landbruget hjælper vi gerne med installationerne i stalde og lader. Vi laver styringer og vandingsanlæg samt opsætter belysning og udfører fejlfindinger.
 • Med intelligente el-løsninger, som kan tænde og slukke lyset og varmen automatisk, får du en smart og energibesparende installation i hjemmet eller på kontoret.
 • Kniber det med at få varmen til at række, så er en varmepumpe måske løsningen. Vi monterer og installerer løbende varmepumper med luft-til-luft i boliger på hele falster og Sydsjælland.
 • Boligen indeholder i dag mange TV. Derfor kan du hos Marielyst El få Boxerkort og vi kan sikre dig skarpe billeder i alle rum.
 • Hvis du trygt vil forlade hjemmet og gå trygt i seng om aftenen, så kan vi hjælpe med alarmer og overvågning.
 • Skal der fart på nettet eller skal arbejdspladser byttes rundt eller opføres, så er vi klar til at udføre netværks- og PDS-installationer.
 • Vi tilbyder hele el-løsningen ved nybyg, tilbygning eller ombygningen. Lige fra den midlertidige byggepladsstrøm til de nye el-installationer kan vi give vores erfaringer videre, så du får en ny og funktionel installation, hvor der er behov for det.

Hvor finder du os?

El-virksomheden Marielyst EL er at finde på Marielyst Strandvej 5A ved Væggerløse mellem Gedser og Nykøbing Falster. Herfra servicerer vi alle vores kunder og du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi.

Hvad er vores historie?

Lars Pedersen ejer virksomheden i dag og har været uddannet elektriker siden 2000. I 2009 blev Lars uddannet El-installatør og i 2010 stiftede han Marielyst El, som siden har oplevet en stor vækst i både økonomi og ansatte.

Hvad er vores værdier?

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi altid levere til tiden og er effektive i det arbejde vi udfører. Kvalitetsarbejde er en selvfølge og vi udfører kvalitetskontrol af alt udført arbejde. Dermed nedbringer vi reklamationer og bliver anbefalet videre til nye kunder. Alt el-arbejde bliver udført med sikkerheden i top og vi foretager de nødvendige målinger, for at fastslå at din installation er sikker og klar til ibrugtagning inden vi forlader stedet.

Seneste vurderinger af vores arbejde

14/Feb 2018

John Holm Jørgen

"De er hurtige og dygtige til deres arb - kommer til tiden. "

John Holm Jørgen

13/Feb 2018

Per Nielsen

"Præcist og velgjort arbejde, præcist som aftalt. Salg af varmepumpe og installation af samme. "

Per Nielsen

21/Dec 2017

Jørn Hansen

"Justering af tv-antenne "

Jørn Hansen

09/Dec 2017

Minna Møller

"Meget tilfreds med udført arbejde kort ventetid. Venlig håndværker alt i alt super tilfreds. Venlig hilsen Minna Møller "

Minna Møller

28/Nov 2017

karsten nielsen

"Arbejdet vel og godt udført. "

karsten nielsen

12/Nov 2017

claus. h jensen.

"det flot arbejde, og lyn hordig. tak. "

claus. h jensen.

10/Nov 2017

Børge Romme

"Afmontering af gl. Varmepumpe og Mont. Af ny. Pænt arbejde. Rigtig god oplevelse. "

Børge Romme

03/Nov 2017

Joe Vincent Brunhøj Jensen

"Indenfor 45 minutter efter at have fremlagt mit elproblem telefonisk, fik jeg besøg af en ung Svend, som med krum hals, hurtigt og professionelt fik opsporet og udbedret problemet med mit manglende el i halvdelen af huset. Dejligt at overvære...stor tak for det. Mvh Joe V.B.Jensen( flytekniker i SAS) "

Joe Vincent Brunhøj Jensen

24/Oct 2017

Christian Veng

"Hurtig "udrykning" en fredag eftermiddag op til en Formel 1 weekend - fremragende kundeservice efterfulgt af effektiv reparation af en dygtig mand som pressede opgaven ind for at gøre mig glad på en ellers travl dag. "

Christian Veng

19/Oct 2017

carsten

"udført til aftalt tid og med et smil på læben "

Carsten Suhr