logo

Marielyst EL

Marielyst Strandvej 5A
4873 Væggerløse

 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt
 • image alt

Marielyst EL

Hvem er vi?

Elektriker Marielyst El er en kvalitetsbevidst samarbejdspartner til alt el-arbejde. Målsætningen er altid at levere til tiden og gøre alle kunder tilfredse.Vi har stor erfaring indenfor erhvervsinstallationer og installationer til boligen. Desuden er vi erfarne indenfor overvågning og alarmer hos både private og erhverv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 • Når hallen, kontoret eller lageret skal have nye lamper er vi klar til at vejlede om hvilke lyskilder i skal vælge og hvordan lyset kan reguleres og styres i forhold til, hvordan lokalerne bliver anvendt. Dermed kan I opnå energibesparelser.
 • Med LED-lyskilder eller LED-lysrør kan supermarkedet eller landmanden opnå store besparelser på el-regningen. Vi hjælper naturligvis gerne med det rette valg til jer.
 • Skift til Grøn Energi og få tilskud til el-forbruget. Vi forhandler både husstandsvindmøller og solcelleanlæg. Ring gerne og hør nærmere.
 • I landbruget hjælper vi gerne med installationerne i stalde og lader. Vi laver styringer og vandingsanlæg samt opsætter belysning og udfører fejlfindinger.
 • Med intelligente el-løsninger, som kan tænde og slukke lyset og varmen automatisk, får du en smart og energibesparende installation i hjemmet eller på kontoret.
 • Kniber det med at få varmen til at række, så er en varmepumpe måske løsningen. Vi monterer og installerer løbende varmepumper med luft-til-luft i boliger på hele falster og Sydsjælland.
 • Boligen indeholder i dag mange TV. Derfor kan du hos Marielyst El få Boxerkort og vi kan sikre dig skarpe billeder i alle rum.
 • Hvis du trygt vil forlade hjemmet og gå trygt i seng om aftenen, så kan vi hjælpe med alarmer og overvågning.
 • Skal der fart på nettet eller skal arbejdspladser byttes rundt eller opføres, så er vi klar til at udføre netværks- og PDS-installationer.
 • Vi tilbyder hele el-løsningen ved nybyg, tilbygning eller ombygningen. Lige fra den midlertidige byggepladsstrøm til de nye el-installationer kan vi give vores erfaringer videre, så du får en ny og funktionel installation, hvor der er behov for det.

Hvor finder du os?

El-virksomheden Marielyst EL er at finde på Marielyst Strandvej 5A ved Væggerløse mellem Gedser og Nykøbing Falster. Herfra servicerer vi alle vores kunder og du er naturligvis altid velkommen til at kigge forbi.

Hvad er vores historie?

Lars Pedersen ejer virksomheden i dag og har været uddannet elektriker siden 2000. I 2009 blev Lars uddannet El-installatør og i 2010 stiftede han Marielyst El, som siden har oplevet en stor vækst i både økonomi og ansatte.

Hvad er vores værdier?

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi altid levere til tiden og er effektive i det arbejde vi udfører. Kvalitetsarbejde er en selvfølge og vi udfører kvalitetskontrol af alt udført arbejde. Dermed nedbringer vi reklamationer og bliver anbefalet videre til nye kunder. Alt el-arbejde bliver udført med sikkerheden i top og vi foretager de nødvendige målinger, for at fastslå at din installation er sikker og klar til ibrugtagning inden vi forlader stedet.

Seneste vurderinger af vores arbejde

30/Nov 2018

Peter Mikkelsen

55

"Lev. og installeret Panasonic Hz 25 uke luft til luft varmepumpe samt ny gruppeafbryder.Arbejdet blev udført til tiden som aftalt og til min fulde tilfredshed."

29/Nov 2018

Leif Sørensen

55

"Super hurtigt og hurtig rapport"

22/Nov 2018

Niels Peter Jepsen

55

"Det er udført til UG, de ulejligede sig endda med at grave en bambus op."

08/Nov 2018

Knud Sterregaard

55

"Ny luft-til-luft varmepumpe installeret i et hus stående på søjler én meter over niveau. Således eEn ikke helt almindelig operation inde og ude med en kompliceret rørføring mellem pumpens inde- og udedel på i alt 9 meter. Dertil el-tilslutning mellem udedel og indendørs eltavle.Tilbuddet fra Marielyst EL lå "i midten" af 3 indhentede lokale tilbud. Men mere betydningsfuldt var det egentlig, at en hel række planlægningsdetaljer - beskrevet af en formentlig krævende kunde - ved tilbudsgivningen og i ugerne op til den aftalte udførelsesdato meget tålmodigt og ekspedit kunne afklares med Marielyst ELs leder, Lars Pedersen. Her mødte så elektrikerne Jan og Simon op til en hel dags arbejde for begge. De udførte arbejdet særdeles kompetent og samarbejdsvilligt. Og undervejs i processen blev alle ønskede detaljer lydhørt effektueret i et smidigt samarbejde med mig som kunde. Resultatet fremtræder efter omstændighederne elegant - også for det lidt mere trænede øje og en kunde, som ikke ønsker sit hus plastret unødigt til med "ledninger" eller klodsede rørføringer - som ses så ofte. "

08/Nov 2018

Kim Juul

55

"Hurtigt, elegant og venligt eftersyn"

08/Nov 2018

søren smed + jane mühlendorph

55

"Afmonteret nogle lamper inde og ude så andre håndværkere kunne arbejde færdig. Montere det nedtagne udstyr og passe det ind i en tidsramme så alle andre håndværkere var tilfredse.Kunden i dette tilfælde jane Mühlendorph og Søren Smed er ovenud tilfredse med arbejdet som er blevet foretaget i forhold til Faktura nr. 7659 + 7660.På en skal fra 1-10 får Marielyst El 10,5 "

08/Nov 2018

Hans Jørgen Jacobsen

55

"Lovmæssig kontrol af varmepumpens funktion.Ændring af strømforsyningstilslutningen til en eksisterende elradiator, dvs. til en gruppe, som kan levere tilstrækkelig strøm - med et tilsvarende tykkere kabel (fejlagtigt installeret i oktober 2017 af leverandøren, som var et andet firma).God rådgivning vedr. betjening af varmepumpen."

02/Nov 2018

Allan Wiinberg

45

"Super vejledning ved service af varmepumpe oktober 2018"

26/Oct 2018

Peter Barnewitz

55

"Fejlfinding i EL tavle. God oplysning om mulige årsager til problemet. Systematisk gennemgang - info undervejs. Der blev foretaget, hvad der var muligt ud fra problemet - FINT"

25/Oct 2018

jorgen meltofte

55

"Montering af 5 udendørslamper på vores sommerhus i BøtøDemontering af de eksisterende lamper og opsætning af nye lamper. Dygtig og høflig elektrikerlærlig med fokus på god service, der udførte et flot stykke arbejdeHam skal Marielyst El være glade for."

18/Oct 2018

Leif Rasmussen

55

"Udskiftning af lysdæmper . Hurtigt og effektivt, venligt og behageligt"

17/Oct 2018

Sigrid

55

"Det var ok"

16/Oct 2018

peter Mathiasen

55

"Kommer altid til aftale tid.Ændret strøm efter aftaleUdført som det skulle,meget fint"

13/Oct 2018

Christian Stoltenberg

45

"Udskiftninger af tavle og måler. Ny installation af stikdåser på første sal, her fandt montøren en god løsning og udførte opgaven så det indgår flot i huset og færrest muligt kabler løber udvendigt på væggen, da ønsket var der ikke skulle fræses ud til disse kontakter.Et flot stykke arbejde hvor muligheder blev fundet istedet for begrænsninger.Solidt og flot håndværk der er udført. "

04/Oct 2018

Morten Hvid Linkimer

45

"Vi har fået skiftet vores gamle eltavle ud med en elektronisk eltavle.Intet at udsætte på hverken pris, eller udført arbejde.Kan varmt anbefales.."

04/Oct 2018

John jacobsen

55

"Fint og hurtigt"

25/Sep 2018

John jacobsen

55

"Godt og professionelt"

24/Sep 2018

Karl pedersen

55

"Arb.blev udført professionelt."

17/Sep 2018

Benny rasmussen

55

"Ok tilfreds"

14/Sep 2018

Carsten Jørgensen

55

"Varmepumpe efterset , fuld tilfreds . "

14/Sep 2018

Poul Thorsøe-Jacobsen

55

"Lysomlægning i køkken samt retablering af udsugning i badeværelse.Til min fulde tilfredshed. Altid en fornøjelse med Jan, som udfører !"

06/Sep 2018

René Moe Pedersen

55

"Grundig undersøgelse af alle rum, meget effektiv elektrikker "

30/Aug 2018

Ulla Skovsmose

55

"Veludført og til tiden med kompetent vejledning"

20/Aug 2018

Tonny pedersen

45

"Efter køb af en grund ville jeg indledningsvis bruge den med min campingvogn hvorfor der skulle oprettes en tavle med måler og stik såjel kunne få el i vognen. Arbejdet blev udført hurtigt, pænt og ordentligt. Der var en lille misforståelse ved bestillingen men efter påtale blev det hurtigt rettet uden beregning"

07/Aug 2018

Mette Kottwitz

55

"Hurtig fremmøde . Ingen opfølgning . Levede op til forventning. Behagelig omgangstone."

01/Aug 2018

Erik Madsen

55

"Arbejdet blev udført hurtigt og let.Venlig betjening."

31/Jul 2018

Klaus Hansen

55

"Rep. af vaskemaskine"

31/Jul 2018

Carsten Hinge

55

"Godt arbejde. Jeg har selv forsøgt, men det gik galt. Marielyst EL kom mig hurtigt til hjælp. Stillede ikke spørgsmål til pris, da det skulle laves hurtigt, da vores sommerhus var lejet ud dagen efter. Prisen var yderst rimelig. De er nu blevet min faste elektriker på Falster. "

23/Jul 2018

Preben Skaaning

55

"Jeg fik flyttet vor Parabol antenne fra et birketræ til montering på vores skorsten.Det udførte arbejde blev udført særdeles flot og professionelt, idet ledningen fra antennen blev gemt helt væk under vore tagplader, hvor jeg havde frygtet at den ville være synlig hen over taget. Super intelligent tankegang fra montøren fra Marielyst EL."

18/Jul 2018

Hans Chr. Mølau

55

"Kortslutnings skade og check af installation. Arbejdet blev udført dagen efter henvendelsen og fuldt tilfredsstillende."

11/Jul 2018

Kirsten

55

"Hurtig reparation af ovn."

20/Jun 2018

Bente Schriver

55

"Jeg fik tilsluttet komfur og fik nye kontakter i vores gæsterum, og alt blev udført meget hurtigt og professionelt. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Marielyst el"

13/Jun 2018

Nicolai gregersen

55

"Super serviceFørste mand var fremme på 5 min og uheldet fikset efter en timeMeget tilfredsNicolai Gregersen Hytten marielyst "

07/Jun 2018

Vagn Erik Andersen

55

"Veludført, og god vejledning af anvendelsen af varmepumpen."

07/Jun 2018

Lene Hatt

55

"Vi fik lavet en række småreparationer. Dygtig håndværker, pænt og hurtigt udført. God stemning. Fint ryddet op. Eleftersyn af huset - ingen spor. "

17/May 2018

Lotte Jespersen

55

"Skulle have skiftet et gammelt relæ til nyt HPFI før salg/overdragelse af husArbejdet udført til min fulde tilfredshed "

17/May 2018

Bjarne Lauritzen

55

"Vi har kun de bedste oplevelser med Marielyst El. Godt håndværk, leveret til tiden og i fantastisk kvalitet!"

14/May 2018

Keld Karsvang

55

"Rep af 2 stk lampesteder i udhæng (Bøtøvej 7D)Bare ok..."

11/May 2018

Torben B. Madsen

55

"God , hurtig og professionel installation af ny Boxer antenne og indregulering."

09/May 2018

Arne Nymand

55

"godt og effektivt arbejdeflink, hurtig og høflig person"

08/May 2018

Keld Bak Pedersen

55

"Lys og kontakter i ny rum opdeling i tidligere stue, samt tilslutning af opvaskemaskine og emhætte. Jordspyd til varmepumpe."

24/Apr 2018

Arno jensen

45

"Rigtig fint monteret kontakter til aftalt tid.Minus er sort håndvask efter håndvaskSavsmuld på terrasse.Faktura ikke krediteret aftalt beløb."

19/Apr 2018

Frederik Møller

55

"Vi havde skruet ind i en ledning ved opsætning af gips, så vi skulle akut bruge en elektriker, der gik ikke meget tid efter jeg havde ringet til de stod på pladsen. De fik hurtigt ordnet ledningen og fandt så frem til vi havde et andet problem og hjalp med det, så vi kunne få strømmen igen! Super service og hurtig udrykning :) "

16/Apr 2018

Fastgørelse af afbrydere

55

""

13/Apr 2018

Peter Petersen

55

"Ordentliche saubere Arbeit von netten Elektriker,weiter so. Empfehle euch bestimmt weiter,auch das Büro ist perfekt."

07/Mar 2018

A. Kristensen

45

"el-syn/el-rapport i forbindelse med salg. El-installationer gennemgået meget grundigt og omhyggeligt. Fik umiddelbart ved gennemgangen oplyst om anmærkninger, hvad der burde udbedres og hvordan det kunne udbedres."

28/Feb 2018

John Petersen

55

"Montering af nye varmepumpe Fint Udført."

14/Feb 2018

John Holm Jørgen

55

"De er hurtige og dygtige til deres arb - kommer til tiden."

13/Feb 2018

Per Nielsen

55

"Præcist og velgjort arbejde, præcist som aftalt. Salg af varmepumpe og installation af samme."

21/Dec 2017

Jørn Hansen

55

"Justering af tv-antenne"

09/Dec 2017

Minna Møller

55

"Meget tilfreds med udført arbejde kort ventetid. Venlig håndværker alt i alt super tilfreds. Venlig hilsen Minna Møller "

28/Nov 2017

karsten nielsen

55

"Arbejdet vel og godt udført."

12/Nov 2017

claus. h jensen.

55

"det flot arbejde, og lyn hordig. tak."

10/Nov 2017

Børge Romme

55

"Afmontering af gl. Varmepumpe og Mont. Af ny. Pænt arbejde. Rigtig god oplevelse."

03/Nov 2017

Joe Vincent Brunhøj Jensen

55

"Indenfor 45 minutter efter at have fremlagt mit elproblem telefonisk, fik jeg besøg af en ung Svend, som med krum hals, hurtigt og professionelt fik opsporet og udbedret problemet med mit manglende el i halvdelen af huset. Dejligt at overvære...stor tak for det. Mvh Joe V.B.Jensen( flytekniker i SAS)"

24/Oct 2017

Christian Veng

55

"Hurtig "udrykning" en fredag eftermiddag op til en Formel 1 weekend - fremragende kundeservice efterfulgt af effektiv reparation af en dygtig mand som pressede opgaven ind for at gøre mig glad på en ellers travl dag."

19/Oct 2017

carsten

55

"udført til aftalt tid og med et smil på læben"

Marielyst EL4.8957