Skagen El-Tekniq

Hvem er vi?

Skagen El-Tekniq leverer kvalitetsarbejde til alle samarbejdspartnere inden for alt el-arbejde og leverer til konkurrencedygtige priser. Målsætningen er altid at levere til tiden og gøre alle kunder tilfredse. Vi har stor erfaring indenfor industri-installationer og installationer til boligen. Desuden er vi erfarne inden for video-overvågning hos både private og erhverv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Skal hallen, kontoret eller lageret have ny belysning, så vejleder vi gerne om hvilke lyskilder I skal vælge og hvordan lyset kan reguleres og styres i forhold til, hvordan rummene bliver anvendt. Det kan give store energibesparelser.
  • LED-lyskilder eller LED-lysrør kan give både supermarkedet, lagerhallen eller landmanden store besparelser på elforbruget. Vi vejleder gerne med det rigtige valg for jer.
  • Få Grøn Energi og opnå tilskud til el-forbruget. Vi forhandler både varmepumper og solcelleanlæg. Giv os et kald og hør mere om mulighederne.
  • Vi laver styringer og industrianlæg samt opsætter belysning og udfører fejlfindinger.
  • Ligeledes udfører vi intelligente el-løsninger, som kan tænde og slukke lyset og varmen automatisk, så du opnår en smart og energibesparende installation på kontoret eller i hjemmet.
  • Vi monterer og installerer løbende varmepumper med luft-til-luft i både helårsboliger og sommerhuse i hele Nordjylland.
  • De mange TV i boligen og sommerhuset kræver ordentlige antenne-forhold. Med professionelt værktøj kan vi fejlfinde og udbedre alle former for antenneanlæg og kabel-TV. Vi sikrer dig altså skarpe billeder i alle rum.
  • Vores erfaring med videoovervågning er stor og hvis du trygt vil forlade hjemmet og gå trygt i seng om aftenen, så kan vi hjælpe med video-overvågning af både boligen og virksomheden.
  • Hastighed på nettet spiller en større og større rolle for datamængden. Derfor har vi medarbejdere, der kan optimere og sikre hastigheden med produkter fra Cisco. Vi opsætter access points, routhere og switche til dit netværk. Desuden udfører vi netværks- og PDS-installationer.
  • I industrien hjælper vi med PLC-styringer, reparation og fejlfindinger på maskinanlæg og vi har desuden døgnvagt, som er klar til at rykke ud. Ring på tlf. 51416478, hvis der er behov for det.

Hvor finder du os?

Skagen El-Tekniq finder du på Buttervej 40 i Skagens industriområde. Herfra kører vores montører til alle de opgaver, som bliver bestilt udført af vores mange trofaste kunder. Vi kører både lokalt i Skagen og kommer gerne til Hulsig, Aalbæk eller Frederikshavn og løser opgaverne.

Hvad er vores historie?

D. 10. Maj 2010 startede Rasmus Thorsen firmaet op som en sidebeskæftigelse til fuldtidsarbejdet som el-installatør hos Fiskernes fiskeindustri i Skagen. I starten kørte han blot i sin private Opel Corsa og havde lager og værksted i garagen i hjemmet. Allerede i foråret 2011 opsagde Rasmus sin stilling og købte sin første firmabil. I dag er 8 mand beskæftiget i virksomheden.

Hvad er vores værdier?

Vi ønsker at fremstå som den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi altid holder ord og leverer god service til konkurrencedygtige priser. Kvaliteten i arbejdet er en selvfølge og vi udfører kvalitetskontrol af alt udført arbejde og leverer til tiden. El-arbejdet bliver udført med sikkerheden i top. Vores medarbejdere skal løbende tillægges de nødvendige kompetencer og udvikle sig inden for faget.