logo

Stensved Glas og Aluminium

Skovbrynet 6
4773 Stensved

  Stensved Glas og Aluminium

  Hvem er vi ?

  Stensved Glas og Aluminium er et firma med mange års erfaring indenfor skræddersyede løsninger til både private og erhverv. Vi går op i byggeriets kvalitet og at løse opgaverne bedst muligt efter kundens ønske. Vi kører på Sjælland, Fyn, Lolland, Falster og Møn, men leverer gerne i hele Danmark. Vi anvender kendte produkter så vi kan løse opgaverne professionelt.

  Hvad kan vi hjælpe med ?

  • Stensved Glas og Alumunium udfører udestuer der er designet præcist til dit hus.Hos os er vi professionelle indenfor specielfremstillede udestuer. Aluminiums profilerne er isolerede og findes i mange farver. Din smukke udestue fås desuden med selvrensende glas.
  • Indgangspartier udfører vi, så dine kunder føler sig velkomne med en lys og let adgang til bygningen eller butikken. Løsningen og designet kan vi aftale i fællesskab og vi lytter altid til dine ønsker. Vi kan også levere aluminiums facader til dine bygninger, hvilket er egnede til butiks facader.
  • Hos Stensved Glas og Aluminium udfører vi altaner, skydedøre, foldedøre og i det hele taget vinduer og døre. Aluminium har den fordel at det er lettere end træ og ikke skal males. Stensved Glas og Aluminium kan også levere glasvægge til f.eks kontorlandskaber. Glas giver et åbent og imødekommende indtryk.
  • Aluminiums karnapper gør en stor forskel i bla. Bygninger med skråvægge. Stensved Glas og Aluminium hjælper gerne med forslag til løsninger du vil blive glad for.
  • Hos Stensved Glas og Aluminium udfører vi også udvendige markiser. Vi bruger gode og professionelle materialer der kan tåle regn og rusk.
  • En vitral ovenlys løsning giver en lysere tilværelse, både i erhvervslokaler og i villaen. I et rum der er mørkt kan et ovenlysvindue ændrer hele rum oplevelsen. De er lette i konstruktionen så tagkonstruktionen ikke skal ændres væsentligt og er stadig velisolerede. Alt i alt et produkt der skaber merværdi i kundens liv. Vi udfører også glastage og vi beregner naturligvis tagets bæreevne korrekt så vi sikrer dets styrke. Vi har en lang erfaring, også med meget store opgaver.

  Hvor finder du os ?

  Du finder os på Skovbrynet 6, 4773 Stensved. Vi bor ikke så langt fra motorvejs afkørsel 41 på sydmotorvejen og vi leverer overalt i Danmark.

  Hvad er vores historie ?

  Stensved Glas og Aluminium blev startet af Michael Høj i 1994, men vi har over 30 års erfaring i byggebranchen ,hvilket er en garanti for faglig ekspertise.

  Hvad er vores værdier ?

  At Stensved Glas og Aluminium løser alle vores opgaver professionelt. Vi sætter en ære i at helheden i løsningen er udført sikkert og håndværksmæssigt korrekt. Derfor lever alle vores samarbejdspartnere også op til byggeriets krav til kvalitet.