Tops Husmontage

Hvem er vi?

Tops Husmontage er en enkeltmandsvirksomhed som beskæftiger sig med alsidige renoverings – og vedligeholdelsesarbejde for primært private boligejere. Vi indleder gerne et godt samarbejde med dine eksisterende håndværkere. Det er vigtigt for os at forstå dine behov og ønsker. Derfor kan du forvente en god dialog med os, så vi er sikre på at imødekomme det helt rigtige resultat.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

  • Vi udskifter gerne dit eksisterende køkken eller monterer et nyt hos dig.
  • Tops Husmontage sørger for lægning af nye gulve i både stue, køkken og badeværelse. Det gælder nyt trægulv eller valg af fliser samt udskiftning af disse.
  • Hos os kan du få udskiftet vinduer og døre samt renoveret og vedligeholdt eksisterende døre og vinduer.
  • Du kan få udskiftet den gamle isolering eller få isoleret gulve og lofter, så du undgår kuldebroer og sparer på energiregningen.
  • Vi hjælper dig med vandhanen der drypper og udskifter den, hvis der er behov for det.
  • Med mange års erfaring sørger vi gerne for den nye terrasse, en ny garage eller anden tilbygning, så går du og drømmer om en udvidelse til din eksisterende ejendom rådgiver og vejleder vi dig gerne, ofte i samarbejde med en dygtig arkitekt.
  • Skal husets facade have et løft, kommer vi gerne og hjælper dig med råd og vejledning.

Hvor finder du os?

Tops Husmontage er beliggende på Lindevej 44 i Præstø, og er en enkeltmandsdrevet virksomhed. Virksomheden dækker som udgangspunkt, området i og omkring Præstø, men kører også gerne på resten af Sjælland og i Københavnsområdet.

Hvad er vores historie?

Tops Husmontage blev etableret i 2007, men erfaringen er bygget op gennem en menneskealder. Vi leverer et godt håndværksmæssigt stykke arbejde inden for vedligeholdelse og renovation, af primært ældre ejendomme.

Hvad er vores værdier?

Vi ønsker at fremstå som en loyal og troværdig samarbejdspartner, der opfylder kundens behov og ønsker. Vi udfører al vores arbejde med sikkerheden i top og sammen får vi ført din ide fra drøm til virkelighed.Vores nøgleord er stabilitet og levering af et godt kvalitetsbevidst stykke arbejde.