logo

Vordingborg Låsesmed

Birke Alle 18
4760 Vordingborg

  Vordingborg Låsesmed

  Hvem er vi ?

  Vordingborg Låsesmed har erfaring indenfor forskellige låse arbejder. Vi løser opgaver for både erhverv og private. Vordingborg Låsesmed har døgnvagt til akutte opgaver, hvis din lås er i stykker eller nøglen er blevet væk. Låsesmeden dækker hele Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster, men står du med en opgave der ligger i et andet område, klarer vi også det.Vordingborg Låsesmed har desuden en bronze certificering ved Ruko Assa Abloy.

  Hvad kan vi hjælpe dig med ?

  • Vordingborg Låsesmed udfører gerne oplukning hvis låsen er defekt, nøglen er glemt eller ødelagt. Låsesmeden udfører opgaver for både private og en lang række firmaer og laver meget gerne faste aftaler med vores kunder. Vores døgnvagt dækker udover oplukning også aflåsning eller omkodning af cylindre med det samme så sikkerheden holdes intakt.
  • Hos Vordingborg Låsesmed tilbydes nye låsesystemer og vi yder også gerne service på eksisterende låsesystemer. Vi beregner også nye nøgler og cylindre eller ekstra nøgler.
  • Hos Vordingborg Låsesmed finder vi gerne en løsning sammen med kunden om hvilken type nøglesystem der skal laves. Det kan være med nøglebrik, kode eller adgangskort.
  • Når det handler om sikkerhed er Vordingborg Låsesmed eksperter i at give den rigtige rådgivning. Vi rådgiver ud fra lovgivningen på området, dvs hvilken type lås i forhold til de materialer et givent rum er bygget med.
  • Vordingborg Låsesmed tilbyder også nøgleboks eller nøgle cylinder. Disse er som regel placeret i en dørkarm eller lignende, i boksen forefindes så nøglen til dør eller port.

  Hvor finder du os ?

  Du finder os på Birkealle 18, 4760 Vordingborg. Vordingborg Låsesmed bor i industrikvarteret, tæt på Næstvedvej. Låsesmeden kører gerne ud til en opgaver på hele Sydsjælland.

  Hvad er vores historie ?

  Vordingborg Låsesmed startede tilbage i 1994. Firmaet har 15 års erfaring med mange forskellige typer af låse arbejder.

  Hvad er vores værdier ?

  Vi sætter en ære i at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og har du akut behov for hjælp er vi hurtigt fremme. Vores håndværk er professionelt og sikkert. Derfor er vi glade for at nogle af vores kunder er politiet, hjemmeplejen og diverse institutioner.