Glarmestre i Køge

Ingen resultater

Intro til Køge

Køge er en by, der ligger ved Køge Bugt omkring 40 kilometer sydvest fra København og er en gammel havneby. På grund af byens beliggenhed har den en lang historie som handelsby og dette kan stadig ses på dens mange gamle bygninger.

Statistik fra Køge

Køge havde i 2015 et befolkningstal på næsten 37.000. Det er dermed en af de større byer i Danmark. Man kan tage toget, E-linjen, fra Køge til København og der er en ny linje på vej. Havnen i Køge er en af de største i Danmark og man har siden 2002 kunnet tage en færge derfra til den Bornholmske by, Rønne.

Kort om glarmesterfaget

En glarmester arbejder primært med glas, men kan også have med en del andre materialer at gøre. De arbejder ofte i store højder ovenpå stilladser og det er derfor vigtigt, at de ikke lider af højdesyge eller svimmelhed. Denne type håndværker vil have ansvaret for at udskifte eller renovere defekte ruder eller glasfacader. De arbejder som sagt mest af alt med glas, men kan også have en viden og erfaring indenfor arbejde med aluminium.

Logistik for en glarmester i Køge

Køge er en større by og det er muligt at tage toget fra København. Det er selvfølgelig også muligt at køre til og fra København på kort tid, da der er under 40 kilometer. På grund af den tætte geografiske afstand til og fra Danmarks største by, så åbner det også op for en række muligheder. Det bliver blandt andet nemmere at få fat i nyt glas, da dette kan hentes på kort tid.

Lidt om en glarmester på Den Gode Håndværker

Hvis du har en rude, der er gået i stykker, så er det vigtigt at opgaven bliver løst så hurtigt som muligt. Det kan være farligt at arbejde i glas uden at have den nødvendige erfaring og man bør derfor altid kontakte ene fagmand. En uddannet glarmester vil være i stand til at skære en ny rude og sætte den op, uden at udsætte sig selv eller andre for fare, hvilket den almindelige person ellers ville gøre.