Glarmester Nakskov

J.D. Glas logo

J.D. Glas

Klostergade 13
4900 Nakskov

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Nakskov

Nakskov er en by, der er placeret i Lolland Kommune. Placeringsmæssigt er det den by på Falster, der er placeret længst mod vest. Byen er placeret ud til nakskovfjord, og dette har langt hen af vejen præget byen. Den har før været kendt som søfartsbyen Nakskov, og det er også i Nakskov ØK, en verdenskendt søtransportvirksomhed er stiftet. Nakskovs placering ud til vandet har altså haft en kæmpe indflydelse på, hvordan Nakskov er vokset sig større. Selvom Nakskov er en by af en hvis størrelse, vil man opleve, at der stadig er et karakteristisk gammelt udtryk, der præger byen. Dette tiltrækker mange gæster udefra, der også er interesserede i den smukke udsigt udover fjorden. Når der kommer gæster udefra kan de også tage på Danmarks sukkermuseum, der har denne placering fordi, man i Nakskov kan finde den kæmpe store sukkerfabrik Nordics Sugars. Dog er det ikke kun sukkerfabrikken, der har givet grund til at lave et museum. Man kan også tage på Nakskov skibs- og søfartsmuseum, der er meget passende i forhold til byens tidligere historie med søfart.

Statistik

Byen Nakskov er placeret i kommunen Lolland kommune. Lolland kommune har et areal på 891,92 kvadratkilometer. Lolland kommune har et indbyggertal på 42.638 personer. Byen Nakskov udgør 12.688 af disse personer, hvilket også gør byen til kommunens største. Byen blev grundlagt omkring 1200-tallet, og har siden da haft mulighed for at vokse sig større og større især på grund af byens placering ud til fjorden.

Intro til faget glarmester

En glarmester er en fyr, der arbejder med glas. Det er især glas i forbindelse med vinduer. Dog kan det også være i forbindelse med andre typer glas. Når man arbejder som glarmester, vil man især blive bekendt med forskellige typer redskaber såsom en glasskærer. I løbet af de sidste par år har der især været fokus på at få skiftet til vinduer med bedre isolering, så man kan spare på energien.

Logistik

Der er flere forbindelser, hvis man skal have en glarmester til Nakskov. Først og fremmest er der rig mulighed for færgefart til og fra Langeland, og derudover kører primærrute 9 lige forbi Nakskov.

Glarmestre på Den gode håndværker

Hvis man ønsker at finde en glarmester med skarpe kompetencer i nærheden af Nakskov kan det være en enorm fordel, at søge på Den Gode Håndværker, hvor der er et rigt udvalg.