Glarmester Nykøbing Falster

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

HD-glas logo

HD-glas

Algade 24 B
4760 Vordingborg

J.D. Glas logo

J.D. Glas

Klostergade 13
4900 Nakskov

Stensved Glas og Aluminium logo

Stensved Glas og Aluminium

Skovbrynet 6
4773 Stensved

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster har i mange år været en vigtig by for Falster og Lolland. Byen har mange butikker og forskellige uddannelsesmuligheder og arbejdspladser. Nykøbing Falster er hovedby i Guldborgsund Kommune og er særligt kendt for at være hjemsted for Middelaldercenteret.

Statistik om byen

Der bor lidt over 16.000 mennesker i selve Nykøbing Falster og lidt over 22.000, hvis man tæller de omkringliggende satellitbyer med. I hele Guldborgsund Kommune bor der lidt over 60.000. Byen blev grundlagt allerede i 1100-tallet og har derfor en lang historie.

Kort om glarmesterfaget

En glarmester kan hjælpe dig med en lang række forskellige opgaver i dit hjem. Det er først og fremmest at sætte nye ruder i dine gamle vinduer eller i vinduerne på dit nybyggede hus. Det kan være at udskifte en enkelt rude eller at udskifte alle ruderne. De fleste glarmestre kan også hjælpe med at sætte store butiksruder i. Derudover kan det for eksempel være at lave spejle og indramninger af billeder.

Logistik

Nykøbing Falster er forbundet med Lolland via Frederik d. 9’s bro. Det giver god mulighed for hurtigt at komme frem og tilbage mellem de to øer. Hvis du bor på Lolland og har brug for en glarmester, kan du derfor sagtens bruge en fra Nykøbing Falster. Fra Nykøbing Falster til Sakskøbing tager det for eksempel kun 18 minutter i bil, mens det fra Nykøbing Falster til Maribo tager 24 minutter. Også andre på byer på Falster kan have glæde af en glarmester fra Nykøbing Falster. Det tager for eksempel kun 24 minutter til Gedser.

Kort om glarmestre på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker er vores fornemmeste opgave at give dig mulighed for at vælge den bedste, billigste, lokale håndværker. Det sikrer dig et godt udført stykke arbejde til en billig pris, hvor du er med til at støtte de lokale håndværkere. En god håndværker er for os en, der kan sit håndværk, og som også kan overholde alle regler i forbindelse med det. Det er altså en, der laver det hele på en flot måde, men også har blik for sin egen og andres sikkerhed, mens han eller hun gør det. Det anser vi for at være meget vigtigt.Faktisk har vi udarbejdet seks formelle kriterier, som vi mener er vigtige for de håndværkere, som er med på portalen. Vi forventer, at de rydder op efter sig selv, laver et godt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Derudover går vi også ud fra, at de er med i en garantiordning. Og så ser vi det som en selvfølgelig, at de er anbefalet af andre, kunder, kolleger og andre i branchen. Så find din næste håndværker her på portalen. Vi har samlet alle de gode.