Glarmester Præstø

HD-glas logo

HD-glas

Algade 24 B
4760 Vordingborg

J.D. Glas logo

J.D. Glas

Klostergade 13
4900 Nakskov

Stensved Glas og Aluminium logo

Stensved Glas og Aluminium

Skovbrynet 6
4773 Stensved

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til byen

Præstø ligger i Sjælland, og er en gammel købstad og havneby. Den er oprindeligt anlagt på en ø, der via bro var forbundet til Sjælland, men den er sidenhen blevet landfast. Byen havde tidligere to skoler, som for ganske nylig er blevet lagt sammen til én, og er desuden hjemsted for flere specialbutikker, hoteller og biludviklere. Det giver tilsammen en by rig på historie og fyldt med dygtige håndværkere inden for alle brancher.

Statistik fra Præstø

I 2016 blev indbyggertallet i Præstø senest målt, og det blev her talt til 3.835. Byen tilhører Præstø Sogn, som efter at være blevet til Præstø Kommune i dag er en del af Vordingborg Kommune. I byen ligger desuden Præstø Kirke, som med sine to skibe ikke ligefrem hører til de små af slagsen. Kirken har før været en del af et kloster, hvis oprindelse kan kortlægges tilbage til middelalderen, selvom Præstø i sig selv ikke er en af Danmarks ældste byer. Andre seværdigheder dækker blandt andet over Frederiksminde Anlæg ved Præstø Fjord, og herregården Nysø, der har et helt museum med skulpturer.

Om glarmesterfaget

En glarmester er uundværlig, hvis du vil være sikker på et godt og sikkert håndværk. Vælger du at benytte dig af en kan du nemlig få udført alt fra udskiftning af ruder, glasdøre og glasvægge til bad, til reparationer af butiksruder, blyruder og bordplader i glas, og meget, meget mere. Er du desuden opmærksom på om håndværkeren er sikkerhedsgodkendt, kan du trygt stole på at opgaverne bliver udført med præcision og fokus på kvalitet, så det står færdigt til den aftalte tid og med en lang holdbarhed.

Logistik

Præstø er beliggende omkring 20 km syd for Faxe, 25 km sydøst for Næstved, og kun 17 km fra Vordingborg, hvis kommune den hører til. Præstø har gode motorvejsforhold og ligger tæt på Sydmotorvejen.

Glarmestre på Den Gode Håndværker

Du har på dengodehåndværker.dk mulighed for at sammenligne tilbud og priser på alle glarmestre i Præstø. Ved at gennemgå dem enkeltvis og holde dem op mod hinanden finder du nemt den håndværker, der bedst lever op til dine behov, og kan udføre opgaver for dig.