Glarmester Ringsted

Ingen resultater

Lidt om Ringsted

Byen Ringsted er blandt andet den smukke kirke Sankt Bendts, som indbyggerne i byen er meget stolte af og det er faktisk lidt af et vartegn. Mottoet for denne smukke by er ’Ringsted – midt i mulighederne’, hvilket det er fordi, at enhver har mange muligheder i denne by. Hvis man bor i Ringsted så kan man skrive postnummeret 4100 når man skal skrive breve til folk. Denne by hører under Ringsted Kommune og desuden er den en del af Region Sjælland.

Statistik fra Ringsted

Ringsted er ikke en så stor by, hvilket de blot 22.231 indbyggere vidner om. De øvrige indbyggere i kommunen er dog ikke så mange da der i hele kommunen er 34.031 indbyggere. Arealet for denne gamle by er på hele 295,48 km2. Denne by blev skabt helt tilbage i 1000 og har derfor en lang historie, som dens indbyggere fortæller til hinanden jævnligt.

Om glarmester faget

Uanset hvilken by man kommer til i landet så vil man se, at der er masser af ruder, som skal vedligeholdes eller udskiftes. Desuden vil det altid være sådan, at der bygges nye huse og i disse huse skal der være ruder og vinduer. Alt dette er noget, som en glarmester står for da en glarmesters fornemste opgave er at få styr på de ruder i et bestemt område, hvor vedkommende arbejder. Det er således det speciale man har hvis man arbejder inden for dette erhverv.

Om logistikken

Er du en glarmester fra Ringsted så kan du blandt andet tage til og fra kunder via Ringsted Station, hvor der går mange toge og busser. I de fleste tilfælde vil du dog være nødt til at slæbe meget udstyr, hvorfor det er nødvendigt at tage bilen, hvilket også er nemt da Vestmotorvejen løber igennem.

Om glarmesteren på Den Gode Håndværker

På hjemmesiden, som har navet Den Gode Håndværker kan du finde en glarmester, som kan komme til Ringsted lige når det skal være. For det er sådan, at du ved hjælp af denne webbaserede tjeneste kan finde en person som bor tæt på Ringsted og som kommer til dig.