Glarmester Roskilde

Kasa Gruppen ApS logo

Kasa Gruppen ApS

Støberivej 14
3660 Stenløse

Intro til Roskilde

Roskilde er placeret på Østsjælland og er med sin grundlæggelse før år 1000 en af Danmarks ældste byer. Udover at være gammel, er byen også en af Danmarks største. Roskilde er primært kendt for Roskilde Domkirke som er på UNESCO’s Verdensarvsliste og Roskilde festivallen som er en kulturel magnet der hvert år over 100.000 mennesker til byen.Udover at være en by der er rig på historie og kultur er Roskilde også en udpræget uddannelses by, med Roskilde universitet og andre videregående uddannelser placeret i byen. Som eksempelvis uddannelsen til erhvervspilot i Roskilde lufthavn.

Statistik om Roskilde

Roskilde er med sine 50.046 indbyggere Danmarks 10. største by og hovedby for Roskilde kommune.

Kort om glarmestre

En glarmester er ikke bare en der skærer en ny rude til når du har ødelagt den gamle. Glarmesteren er din fagmand når du skal have dit hus renoveret og have det gjort mere energivenligt. Glarmesteren kan med professionel rådgivning finde frem til den bedste løsning for dig så du kan holde varmen inde i huset og spare på energien. Uanset om du skal have termoruder eller forsatsruder installeret i huset så er glarmesteren din hjælp både til rådgivning og valg af den rigtige rude og til installationen eller reparationen af ruden. Du kan ved hjælp af en glarmester spare mange penge hvert år på energiregningen.

Logistik

Roskilde fungerer som et regionalt knudepunkt og er derfor godt forbundet. Roskilde ligger op af Holbækmotorvejen hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til og fra Roskilde. Og gør det derfor også nemt for glarmesteren at komme til dig.

Glarmestre fra Den Gode Håndværker

Når du søger efter en glarmester er det vigtigt at du får en dygtigt og uddannet glarmester der er up-to-date med de nyeste og mest energivenlige løsninger og produkter, så du får den bedste og mest økonomiske løsning for pengene, som på samme tid passer til dit behov. Ved at finde glarmestre til dit projekt gennem Den Gode Håndværker er du sikret at få fat i en kompetent og dygtig glarmester der kan aflevere det rette produkt for dig, til tiden!