Glarmester Slagelse

Ingen resultater

Intro til Slagelse

Slagelse ligger på Sydvest Sjælland små 100 km fra hovedstaden København. Med mere end 30.000 indbyggere er den Sjællands 8. største by. Slagelse er desuden en af Danmarks ældste byer og kan for eksempel bryste sig af historiske og arkitektoriske perler så som Sankt Mikkels Kirke og Ringborgen Trelleborg.

Statistik om Slagelse

Slagelse er en handelsby med en central gågade. Desuden findes der i byen en række uddannelses institutioner herunder pædagogseminar, sygeplejerskeskole, erhvervsakademi, gymnasium og en teknisk skole. Det betyder at der er rig mulighed for byens yngre befolkning for videreuddannelse. Derudover huser den Antvorskov Kaserne med mere en 200 ansatte.

Kort om glarmester

En glarmester arbejder primært med glas. Men også med andre materialer såsom træ og aluminium. En glarmester foretager arbejde både udvendigt og indvendigt på både større og mindre byggerier, herunder opsætning af ruder, skillevægge og døre samt reparation af glasskader. Derudover er en glarmester også dygtig til tilskæring og indramning af plakater og malerier.

Logistik

Slagelse ligger centralt og belejligt placeret lige ved motorvejen E20. Det gør det nemt at komme både til og fra Slagelse, også for en glarmester. Desuden er Slagelse et jernbaneknudepunkt der forbinder både Odense og København.

Glarmester fra Den Gode Håndværker

Hos os benytter vi os kun af veluddannet og erfaren arbejdskraft. Når du skal bruge en glarmester er det vigtigt at finde en som kan give dig grundig råd og vejleding. En som kan dele ud af sin store viden indenfor sit fag og sit store produktkendskab. Bestil derfor en glarmester via Den Gode Håndværker, vi sikrer dig hurtig, professionel og pålidelig arbejdskraft.