Glarmester Sorø

Ingen resultater

Intro til Sorø

Sorø er en af de mest traditionsrige byer overhovedet i Danmark. Der er rigtig mange mennesker, der kan komme i tanker om et eller andet ved Sorø, når de hører navnet nævnt, og det skyldes garanteret, at Sorø optræder ret tit igennem Danmarkshistorien. Det var nemlig en rigtig vigtig by, specielt i middelalderen, hvor man havde klostervæsen og mange andre ting, som gjorde det til en bemærkelsesværdig by. Det var stormanden Asser Rig, der grundlagde et benediktinerkloster på stedet, og det er dette, som har været kraftcentret for hele byen igennem rigtig mange år.

Statistik over byen

Sorø er en regionshovedby i Region Sjælland. Den har 7866 indbyggere, og dermed er det ikke en af de største byer på Sjælland, men den er dog stadig anseelig, særligt på grund af Sorø Akademi, som står som et vartegn for byen. Det er også dette, som er med til at give Sorø sit motto, som nemlig er ”Skolebyen Sorø”. Der er fokus på uddannelse over hele linjen.Byen ligger forholdsvis tæt på motorvejen, og dermed kan man hurtigt komme til de større byer på Sjælland.

Glarmester

Der er rigtig mange mennesker, der i tidens løb har haft brug for en glarmester. Det er nemlig ikke helt sjældent, at der er noget, der går i stykker, som en glarmester Sorø kan ordne, og det gør han også for dig. Der er tale om solidt håndværk, hvor der er rigtig meget fokus på kvalitet, og at det aldrig må være noget sjusk, som bliver leveret til kunden. Det er faktisk også et meget gammelt håndværk, og derfor går man også højt op i at bevare status for faget, og det gør man gennem hårdt og grundigt arbejde. Glas er et skrøbeligt materiale, der kræver kendskab og omhu og det besidder en glarmester i Sorø.

Logistik

Sorø ligger på Midtsjælland, dog længere mod vest end mod øst. Der er hurtig adgang til byen via motorvej E20, og det tager cirka én time at køre til København. Der er også hurtig adgang til andre større byer i nærheden.

Glarmester på Den Gode Håndværker

Når man står og mangler en glarmester til et eller andet, som man står med, så bliver man med garanti tilfreds, hvis man vælger at benytte sig af Den Gode Håndværker.