Glarmester Vordingborg

HD-glas logo

HD-glas

Algade 24 B
4760 Vordingborg

J.D. Glas logo

J.D. Glas

Klostergade 13
4900 Nakskov

Stensved Glas og Aluminium logo

Stensved Glas og Aluminium

Skovbrynet 6
4773 Stensved

Pilemand ApS logo

Pilemand ApS

Københavnsvej 8
4800 Nykøbing F

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en by, der er præget af liv og mange muligheder. Dette kommer først og fremmest til udtryk i de mange muligheder for uddannelse, der tiltrækker friske unge mennesker og et livligt studiemiljø. De forskellige typer uddannelser er repræsenteret ved en højskole, et lærerseminarium, samt forskellige ungdomsuddannelser såsom det almene gymnasium, HF og HTX. Selvom Vordingborg er en livlig by hele året rundt, ikke mindst fordi de gamle ruiner tiltrækker en masse turister, er der fortsat engang om året, hvor der er ekstra meget liv i Vordingborg. Det er den årlige festuge kaldet Vordingborg festuge, som er en tilbagevendende kulturelbegivenhed, der tiltrækker op til 100.000 besøgende. Der spilles en masse musik, og rundt omkring i byen er der opstillet en masse boder. Udover den årlige festuge har Vordingborg også børnefestival kaldet vilde vulkaner, der hvert år tiltrækker børn fra hele Danmark for i fællesskab at lytte til musik og hygge sig. Børnefestivalen er for børn i alderen 7-14 år.

Statistik

Vordingborg er en by, hvor der bor masser af børn, og de mange uddannelsesmuligheder tiltrækker også familier med børn. Man ser hvordan, der er omkring 4500 husstande med børn, hvilket er en ret stor del, da der er 11.908 indbyggere, der bor i byen. Størstedelen af husstandene har kun 1 barn, mens det kun er 44 huststande, der har over 5 børn. Der er 2201 der har 2 børn, og så falder det drastisk hos familier med 3 børn i husstanden, som der kun er 690 af.

Glarmestre

Store dele af vores dyreste ejendele såsom biler og boliger er præget af vinduer. Derfor er det også vigtigt med vinduer af god kvalitet uden større skader. For at være sikker på at få den helt rigtige kvalitet, kan det være nødvendigt at kontakte en glarmester, der kan give gode råd samt hjælpe med akutte glasskader eller udskiftning af ruder.

Logistik

Skal man have fat i en Glarmester fra Vordingborg findes der to veje, som man kan køre. Den ene er E47/E55 motorvejen, der er den hurtigste vej. Men man kan også tage landevejen ved primærrute 14, hvor man får en smuk tur.

Glarmestre på Den Gode Håndværker

At finde en glarmester i det rigtige område kan være svært. Derfor kan man på Den Gode Håndværker finde den helt rigtige glarmester i det område, hvor man søger. For her på portalen har vi nemlig kun de gode, lokale håndværkere samlet.Vi kan proklamere det, fordi vi har udvalgt håndværkerne ud fra seks kriterier. Vi forventer, at de er med i en garantiordning, at de rydder op, når de har været i gang. Vi regner også med, at de er anbefalet af andre. Derudover skal de naturligvis levere et godt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Lever de op til disse seks kriterier, kan de blive en del af portalen Den gode håndværker. Og derfor kan du altid starte her, hvis du har øje for kvalitet og i øvrigt sætter pris på den gode, lokale håndværker.