Låsesmede i Århus

Den Gode Håndværker Postnr 8000-8599 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8000-8599

Støt din lokale håndværker
8000 Aarhus C

Midt Låse logo

Midt Låse

Marøgelhøj 3
8520 Lystrup

Byens Låsesmed Grenaa logo

Byens Låsesmed Grenaa

Engdraget 7
8500 Grenaa

Djurs Låseservice logo

Djurs Låseservice

Trekanten 52 B
8500 Grenaa

Østjysk Låseservice logo

Østjysk Låseservice

Rosenvangs Alle 105
8270 Højbjerg

Bonne Låse og Sikring ApS logo

Bonne Låse og Sikring ApS

Sindalsvej 46
8240 Risskov

Din Låsesmed logo

Din Låsesmed

Silkeborgvej 329
8230 Åbyhøj

ABILDGAARD LÅSESERVICE ApS logo

ABILDGAARD LÅSESERVICE ApS

Carl Jensens Vej 22
8260 Viby J

Varde & Glejbjerg Låse-Service ApS logo

Varde & Glejbjerg Låse-Service ApS

Storegade 14
6800 Varde

Varde Låse-service ApS logo

Varde Låse-service ApS

Vestervænget 1
6800 Varde

Intro til Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste byområde. Byen ligger placeret i det østlige Jylland og er blandt andet kendt og afholdt for et livligt byliv og handelsliv kombineret med en hyggelig atmosfære.Cafemiljøet langs den frit gravede å er meget populært og så har Århus både Aros og Den Gamle By, samt et hav af andre museer og kultur tilbud.

Statistik om Aarhus

Aarhus by har mere lige over 273.000 indbyggere, mens indbyggertallet i hele Aarhus Kommune tæller mere end 340.400. Aarhus har et areal på 91 kvadratkilometer og er en del af Region Midtjylland.

Låsesmed

Ligesom det gælder for de fleste andre håndværkere, kan en låsesmed assistere dig med en række forskellige opgaver. Typisk vil der dog være tale om oplukninger af låse i tilfælde, hvor du eksempelvis har smækket dig ude af dit hjem. Men også installationer eller reparationer af låse er opgaver, en låsesmed ofte beskæftiger sig med. En låsesmed kan både hjælpe dig, når der er tale om mekaniske og elektriske låse.

Logistik

Grundet Aarhus’ størrelse og status som landet næststørste, er byens logistik særdeles god. Det er både nemt og hurtigt at komme rundt til store dele af Jylland. Især hvis du er bosat i Østjylland, kan det være relevant at vælge en låsesmed fra Aarhus, men også hvis du er bosat andre steder på den jyske halvø, kan det være relevant at overveje en låsesmed fra Aarhus, da byen er placeret således på landkortet, at det er nemt at nå både til nord, syd og vest.

Låsesmede på Den Gode Håndværker

Den Gode Håndværkers vision er at gøre det så let som muligt for forbrugeren at finde frem til den serviceudbyder, der er mest optimal til at løse det stykke arbejde, der skal løses. Siden lister derfor kun de bedste håndværkere inden for deres fag, så du som forbruger kan være sikker på, at du får leveret et stykke kvalitetsarbejde, når du finder en håndværker gennem platformen. Det gælder også, når det kommer til låsesmede.