Låsesmede i Esbjerg

Den Gode Håndværker Postnr 6700-6999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 6700-6999

Støt din lokale håndværker
6700 Esbjerg

Esbjerg Låseteknik A/S logo

Esbjerg Låseteknik A/S

Helgolandsgade 22
6700 Esbjerg

Vestjysk Låseservice A/S logo

Vestjysk Låseservice A/S

Jørgen Pedersens Vej 13
6700 Esbjerg

CL Låseteknik logo

CL Låseteknik

Danmarksgade 21
6700 Esbjerg

Introduktion om Esbjerg

I den sydvestlige del af Jylland ligger Esbjerg placeret, som er Danmarks femtestørste by. Byen tilhører Esbjerg Kommune og dækker over et areal på 742,5 km2. Esbjerg har i mange år fungeret som havneby og den dag i dag sker der stadig mangle handler samt aktiviteter på Esbjerg havn. Man kan tage færgen til Fanø, hvilket en stor mængde turister gør i løbet af sommeren.

Statistik om Esbjerg:

På de 742,5 km2 bor der omkring 72.398 indbyggere. Sammenlignet med de tidligere år ses der en tendens til, at der årligt kommer nye indbyggere til. Esbjerg er en stor by, der byder på mange muligheder for hele familien. Der er både spændende kultur samt smuk natur at opleve. Og man må ikke gå glip af de 4 store hvide mænd der skuer ud over havet.

Låsesmed:

En låsesmed har mange forskellige slags opgaver. Den mest klassiske opgave er, at låsesmeden skal ud for at lukke låse op eller udskifte låse i boliger. Låsesmeden kommer både ud til private personer samt til erhverv. Udover at ordne låse sørger låsesmeden også for installationer samt reparationer og adgangskontrol. Låsesmeden kommer hurtigt ud, hvis du har behov for det.

Logistik:

Som beboer i Esbjerg kan man hurtigt og nemt komme på motorvejen E20, da byen ligger placeret lige ved siden af. Fra E20 motorvejen kan man køre direkte mod Kolding samt til Odense derfra. Fra Esbjerg station kan man også nemt komme med togforbindelser mod Kolding eller længere op i Jylland. Hvis man kører fra Esbjerg til Kolding i bil tager turen omkring 45 minutter, imens turen med tog tager omkring 50 minutter.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker:

Som låsesmed hos Den Gode Håndværker er kunden sikret en låsesmed, der kan udføre sit arbejde til perfektion. Låsesmeden hos Den Gode Håndværker er underlagt en garantiordning. Alle låsesmede hos Den Gode Håndværker har fået gode anbefalinger, så du kan finde en låsesmed, der ligger i nærheden af dig.