Låsesmede i Fredericia

TP Låse logo

TP Låse

Uranusvænget 22
7000 Fredericia

Låsesmed Jan Larsen logo

Låsesmed Jan Larsen

Danmarksgade 33
7000 Fredericia

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399 logo

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399

Støt din lokale håndværker
7000 Fredericia

KC Låseservice logo

KC Låseservice

Købmagergade 5
7000 Fredericia

Vejle Låseservice ApS logo

Vejle Låseservice ApS

Storhaven 7
7100 Vejle

Introduktion til Fredericia

Fredericia er en by, der befinder sig i det sydlige Jylland, hvor der ligger helt ud til Lillebælt og i nærheden af Lillebæltsbroen. Før i tiden blev byen kaldt for Frederiksodde, men skiftede efterfølgende navn til Fredericia. I 1650 blev byen grundlagt af Frederik den 3., men den var mere egnet til militært brug. Det er noget, som man stadig kan fornemme i byen i dag. Fredericia er hovedbyen i Fredericia kommune, der hører ind under Region Syddanmark.

Statistik om Fredericia

Fredericia kommune er ikke en særlig stor kommune, da den har et areal på 134,46 km2. Dog har hele kommunen 51.326 indbyggere i alt. Hvis man går ind og ser på Fredericia By, så er der 41.044 indbyggere.

Låsesmed

Der kan være mange grunde til, at man har brug for en låsesmed. Først og fremmest kan sikkerheden være en meget høj prioritet. Så når der skal findes en meget god lås til hjemmet, så er det meget smart at gå til en låsesmed. Så kan man få lavet både låsen og nøglerne med det samme. Derudover kan man altid blive reddet af låsesmeden, hvis man nu har låst sig ude. En låsesmed har tit et tæt samarbejde med politiet, pga deres ekspertise.

Logistik

Hvis man skal fra Fredericia ud til motorvejen, så skal man benytte sig af hovedvej 28. Hvis man skal mod E20 eller E45 i sydgående retning, så kan det bedst betale sig, hvis man tage hovedvej 28 i sydgående retning. Hvis man derimod skal nordpå med E45, så kan man også vælge at tage hovedvej 28 i nordgående retning.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Hvis sikkerhedens skal være i top, så skal man også sikre sig, at man får fat i den helt rette låsesmed. Det kan Den Gode Håndværker i høj grad hjælpe med. Der er man sikret låsesmede med flere års erfaring og ordentlig uddannelse indenfor området.