Låsesmede i Frederikshavn

IDEAL Låse og Sikringsteknik logo

IDEAL Låse og Sikringsteknik

Søndergade 50
9900 Frederikshavn

HNR Låseservice logo

HNR Låseservice

Tennisvej 32
9900 Frederikshavn

Låsesmeden Frederikshavn ApS logo

Låsesmeden Frederikshavn ApS

Toftegårdsvej 18
9900 Frederikshavn

Hjørring Låseservice logo

Hjørring Låseservice

Østergade 51
9800 Hjørring

Hjørring Låseservice logo

Hjørring Låseservice

Østergade 51
9800 Hjørring

Den Gode Håndværker 9800-9999 logo

Den Gode Håndværker 9800-9999

Støt din lokale håndværker
9800 Hjørring

Introduktion om Frederikshavn

Frederikshavn er en by der ligger i Nordjylland og helt ud til Kattegat. I dag hedder den Frederikshavn, men før i tiden hed byen Fladstrand. Dog blev byen opkaldt efter Frederik den 6. i år 1818. Selve byen er den 2. største by i hele Vendsyssel og den største by i Frederikshavn kommune. Det er også hovedbyen i kommunen, der er under Region Nordjylland.

Statistik om Frederikshavn

Med et areal på 648,6 km2 og 60.140 indbyggere, så har Frederikshavn kommune en god størrelse. Selve Frederikshavn by har også formået at blive den næststørste by i Vendsyssel med deres 23.424 indbyggere i alt.

Låsesmed

Sikkerheden i hjemmet er noget af det vigtigste og derfor er det selvfølgelig også vigtigt at få professionel hjælp til at ordne det. Når der skal være styr på låsene i hjemmet, så skal der også nøgler til. Der skal nemlig være nøgler til alle dem, der skal have speciel adgang. Så er det oplagt, at man vælger at kontakte en låsesmed, der kan hjælpe en i den helt rigtige retning.

Logistik

Frederikshavn ligger helt ud til vandet, men derfor er der stadig masser af gode forbindelser med veje. Først og fremmest ender E45 motorvejen i Frederikshavn, så man har nemt muligheden for at komme syd fra og op til byen. Hvis man vil videre nordpå, så kan man vælge at tage hovedvej 40. Hvis man hellere vil vest på, så kan man tage hovedvej 35, hvor man har muligheden for at skifte til motorvej E38 efter et stykke tid. Der kan man vælge at køre enten nordpå eller sydpå.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Hjælpsomhed, erfaring og troværdighed er nogle af de værdier, som Den Gode Håndværker vægter meget højt. Så hvis man gerne vil have en låsesmed, der virkelig kan hjælpe en på de helt rigtige punkter, så bør man undersøge, om der findes en låsesmed i samarbejde med Den Gode Håndværker.