Låsesmed Helsingør

Låsesmeden Helsingør ApS logo

Låsesmeden Helsingør ApS

Badevej 1
3000 Helsingør

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099 logo

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099

Støt din lokale håndværker
3000 Helsingør

Centrum Låse logo

Centrum Låse

Gurrevej 35
3000 Helsingør

Dansk Låse og Alarm logo

Dansk Låse og Alarm

Tinggårdslunden 48
4030 Tune

Roskilde Låseservice ApS logo

Roskilde Låseservice ApS

Københavnsvej 41
4000 Roskilde

Titan Låse og Service ApS logo

Titan Låse og Service ApS

Enghavepark 85
3450 Allerød

Farum Låseservice logo

Farum Låseservice

Hestetangsvej 48
3520 Farum

EH Låseservice logo

EH Låseservice

Birkerød Parkvej 178 1.tv
3460 Birkerød

Allerød Låseservice logo

Allerød Låseservice

Gl Lyngevej 18 C
3450 Allerød

Nordsjællands Låseteknik ApS logo

Nordsjællands Låseteknik ApS

Vølundsvej 9
3400 Hillerød

Byens Låseservice ApS logo

Byens Låseservice ApS

Jernbanegade 34
3600 Frederikssund

Introduktion til Helsingør

Helsingør er en by, der ligger i den nordøstlige del af Sjælland. Det er hovedbyen i Helsingør kommune, der også er en del af Region Hovedstaden. Helsingør er især kendt for Kronborg slot og Shakespeares Hamlet. Og vi må ikke glemme Holger Danske, der holder øje med Danmark fra borgens kælder. Og så kommer man hurtigt med færgen fra Helsingør til Helsingborg.

Statistik om Helsingør

Helsingør kommune er som sådan ikke særlig stor, da den kun har et areal på 121,61 km2. Dog er der en stor befolkning på hele 62.686 indbyggere i alt. Hvis man ser på Helsingør by, så bor der 47.364 mennesker. Det er en stor del af hele kommunen.

Låsesmed

Med låsen som sikkerhed i hjemmet, så er vigtigt, at man har ordentligt styr på det. Det gælder selvfølgelig, at man har den rigtige lås, de rigtige nøgler og ekstra nøgler til alle dem, der skal have adgang til hjemmet. Hvis man gerne vil have en helt rette hjælp til det, så er det bedst, hvis man kontakter en låsesmed. Så har man nemlig muligheden for at få den rette hjælp til at vælge det bedste.

Logistik

Helsingør ligger et meget specielt sted i den nordøstlige del af Sjælland, hvilket også er med til at give et begrænset udvalg at større veje. Dog er der to veje, der helt klart kan benyttes. Hvis man meget gerne vil sydpå mod København, så har man muligheden for at tage motorvejen E47 hele vejen derned. På et tidspunkt har man også muligheden for at skifte til E20 motorvejen. Hvis man vil vest på, så kan man tage hovedvej 6.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Når det handler om noget så vigtigt som låse, så skal man også have den bedste hjælp. Hos Den Gode Håndværker er der i høj grad fokus på, at man får kontakt med det bedste firma for en. Den Gode Håndværker støtter op om godt lokalt håndværk.