Låsesmed Hillerød

Nordsjællands Låseteknik ApS logo

Nordsjællands Låseteknik ApS

Vølundsvej 9
3400 Hillerød

Dansk Låse og Alarm logo

Dansk Låse og Alarm

Tinggårdslunden 48
4030 Tune

Låsesmeden Helsingør ApS logo

Låsesmeden Helsingør ApS

Badevej 1
3000 Helsingør

Roskilde Låseservice ApS logo

Roskilde Låseservice ApS

Københavnsvej 41
4000 Roskilde

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099 logo

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099

Støt din lokale håndværker
3000 Helsingør

Titan Låse og Service ApS logo

Titan Låse og Service ApS

Enghavepark 85
3450 Allerød

Farum Låseservice logo

Farum Låseservice

Hestetangsvej 48
3520 Farum

Centrum Låse logo

Centrum Låse

Gurrevej 35
3000 Helsingør

EH Låseservice logo

EH Låseservice

Birkerød Parkvej 178 1.tv
3460 Birkerød

Allerød Låseservice logo

Allerød Låseservice

Gl Lyngevej 18 C
3450 Allerød

Byens Låseservice ApS logo

Byens Låseservice ApS

Jernbanegade 34
3600 Frederikssund

Introduktion til Hillerød

Hillerød er en by på Nordøstsjælland, den er også hovedbyen i Hillerød kommune. Derudover er det også hovedsæde for Region Hovedstaden. Selveste byen blev grundlagt tilbage i middelalderen og er kendt for at have Frederiksborg Slot. Slottet tiltrækker mange turister, ikke mindst barok haven.

Statistik om Hillerød

Arealet på Hillerød kommune er på 212,99 km2, hvor der i alt bor 50.650 mennesker. I selve Hillerød by bor over halvdelen er befolkningen, da der bor 32.689 indbyggere.

Låsesmed

At være låsesmed er et arbejde, hvor man har meget at gøre med andre mennesker. Det handler nemlig om at hjælpe kunderne frem til det rigtige produkt og hjælpe folk, hvis der skulle være noget galt. Når det kommer til sikkerhed i hjemmet, så vil man selvfølgelig gerne have den bedste hjælp. Hos en låsesmed kan man være sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt. Hvis man til gengæld er kommet til at låse sig selv ude, så er man også i en situation, hvor man har brug for en låsesmed.

Logistik

Fra Hillerød har man også muligheden for at komme vidt omkring. Hvis man skal i retning mod København, så kan man vælge at tage hovedvej 16 i sydgående retning eller hovedvej 19 i sydgående retning, hvor man så kan skifte til E47. Man kan også tage enten hovedvej 19 og skifte til E47 i nordgående retning eller tage hovedvej 6, hvis man gerne vil nordøst på. Hvis man gerne vil lidt mere syd på, så kan man vælge at tage hovedvej 53. For at komme i en vestlig retning, så kan man tage hovedvej 16.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Hvis man gerne vil have noget lokalt og godt, så kan man vælge at finde en hos Den Gode Håndværker. Man kan nemlig være sikker på, at disse låsesmede er nøje udvalgt til samarbejdet. Så hvis man gerne vil have hjælp fra et kvalificeret, erfarent og hjælpsomt firma, så er det et meget godt sted at starte.