Låsesmed Hjøøring

Hjørring Låseservice logo

Hjørring Låseservice

Østergade 51
9800 Hjørring

Hjørring Låseservice logo

Hjørring Låseservice

Østergade 51
9800 Hjørring

Den Gode Håndværker 9800-9999 logo

Den Gode Håndværker 9800-9999

Støt din lokale håndværker
9800 Hjørring

IDEAL Låse og Sikringsteknik logo

IDEAL Låse og Sikringsteknik

Søndergade 50
9900 Frederikshavn

HNR Låseservice logo

HNR Låseservice

Tennisvej 32
9900 Frederikshavn

Låsesmeden Frederikshavn ApS logo

Låsesmeden Frederikshavn ApS

Toftegårdsvej 18
9900 Frederikshavn

Introduktion til Hjørring

Hjørring er en by i Nordjylland, og er den største by i Vendsyssel. Byen er en købstad, ligger i Region Nordjylland og er hovedby i Hjørring Kommune. Modsat mange andre købstæder, har Hjørring ingen havn. Den kendte Springvandsplads ligger i byens centrum, mens man på gågaden, Østergade, finder byens shopping center, Metropol. På Jernbanegade ligger mange af byens restauranter samlet, og det er også her, at de lokale mødes, når de tager i byen.

Statistik om Hjørring

Hjørring er som sagt en del af Hjørring Kommune. Udover Hjørring, er også byerne Hirtshals, Sindal og Løkken, en del af kommunen. Ud af kommunens omkring 65.000 indbyggere, bor omkring 25.000 af dem i Hjørring.

Låsesmed

Låsesmede arbejder primært med opgaver relaterede til låse, men de tager sig også at andre lignende opgaver. En låsesmed både installerer og reparerer låse på døre, vinduer, pengeskabe, biler osv. Dermed kan en låsesmed løse opgaver vedrørende låse i private hjem, på offentlige kontorer og hvor det ellers skulle være. Låsesmede er også specialister i at installere og varetage sikkerhedssystemer, og skulle et at disse ikke virke, eller gå i gang når det ikke burde, så er det noget en låsesmed tager sig af. Derudover kan en låsesmed duplikere nøgler, skifte koder på låse og åbne låste låse, hvis de får lov til det.

Logistik

Selve Hjørring ligger lidt yderligt på Nordjylland, så er der alligevel gode køreforhold til byen. Både rute 55 og 35 fører ind til byen, mens du kan tage rute E39 fra Aalborg, som tager omkring 38 minutter.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Alle låsesmedene vi hos Den Gode Håndværker samarbejder med, er håndværkere som vi ved, er pålidelige og leverer en god service. Vi har nemlig valgt kun at samarbejde med de bedste på markedet, så både vi og vores kunder altid vil være tilfredse med det færdige resultat.