Låsesmed Holbæk

Holbæk Låse og Alarm ApS logo

Holbæk Låse og Alarm ApS

Spånnebæk 24
4300 Holbæk

Leifs Låseservice logo

Leifs Låseservice

Damvej 21
4300 Holbæk

Tuse Næs Låseservice logo

Tuse Næs Låseservice

Bognæsvej 27
4300 Holbæk

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

Introduktion til Holbæk

Holbæk er en by, der ligger i den nordvestlige del af Sjælland, hvor den ligger helt ud til vandet. Derfor kan man også kalde byen for en fjord by. Holbæk er hovedbyen i Holbæk kommune, der også er en del af Region Sjælland. Selve byen er blevet bygget op omkring Holbæk slot, der blev bygget tilbage i 1236. Først i 1287 blev det lavet til en rigtig købstad.

Statistik om Holbæk

Arealet på kommunen er 578,70 km2 og har i alt 70.983 km2 indbyggere. Hvis man dog ser på indbyggertallet i selveste Holbæk by så er der 28.264 indbyggere.

Låsesmed

Arbejdet som låsesmed kan være et meget alsidigt job. Det er nemlig meget forskellige, hvad folk lige står og har brug for. Hvis man lige pludselig har brug for at få sat en ny lås i sin dør, så kan man vælge at kontakte en låsesmed. Så kan man få ordentlig vejledning omkring det og være sikker på, at man får nøgler til alle med det samme. Det kan dog også være, at man er kommet til at låse sig selv ude og så kan låsesmeden hjælpe. Alarmsystemer er også en opgave en låsesmed udfører, både for erhverv og private.

Logistik

Da Holbæk ligger helt ud til vandet så er der ikke så mange muligheder for at tage større veje. Fra selve Holbæk går hovedvej 57, hvor man har muligheden for at skifte til enten hovedvej 21 eller hovedvej 23. Hvis man skal i sydgående retning, så kan man tage hovedvej 57. Hvis man skal nordpå, så kan man vælge at tage hovedvej 21 i nordgående retning. Hvis man skal vest på, så kan man tage hovedvej 23. Hvis man derimod skal mod øst, så kan man tage hovedvej 21 i østgående retning.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

En låsesmed hos Den Gode Håndværker er nogen der lever op til kvalitetskrav, som at overholde aftaler. Der bliver set grundigt på kvalificering, erfaring og hjælpsomhed. På den måde er de bedste låsesmede til rådighed for kunderne.