Låsesmede i Horsens

Silkeborg Låseservice logo

Silkeborg Låseservice

Frederiksberggade 2
8600 Silkeborg

Den Gode Håndværker Postnr 8600-8799 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8600-8799

Støt din lokale håndværker
8600 Silkeborg

Intro til Horsens

Horsens ligger på Jyllands østkyst i den sydlige del af Region Midtjylland. Byen ligger ud til Horsens Fjord, og har derfor massevis af gode udsigter til havet. Horsens er dertil også både rig på kultur og industri. Kulturarven kan man opleve gennem byens mange kristne bygningsværker, og det nedlagte fængsel som nu er museum og kulturhus. Horsens har et industri liv som især indbefatter elektronikproduktion og firmaer som skaber grafisk design.

Statistik om Horsens

Horsens har med sine mere end 58.600 indbyggere status som Danmarks 8. største by. Medregner man hele kommunens befolkning, så har Horsens Kommune næsten 89.600 indbyggere. Byen Horsens huser altså en stor andel af hele kommunens befolkning. Og det er netop byens industri og iværksætterånd som skaber den store vækst i området. Horsens Kommune er en by i enorm vækst, og derfor kan det præcise befolkningstal hurtigt ændre sig.

Låsesmed

En låsesmed er den håndværker, du henvender dig til, når du skal have hjælp til at installere eller udskifte en lås. En låsesmed kan dog også hjælpe dig med at bryde en lås eller at installere tyverisikring.

Logistik i og omkring Horsens

Infrastrukturen i Horsens er i konstant udvikling, da den stadigt voksende industri i og omkring byen kræver konstante ændringer i vejnettet. En af forandringerne som denne udvikling har skabt, er at en stor del af trafikken som tidligere har ligget i Trekantsområdet sydvest for Horsens nu er flyttet til Horsens. Transport til og fra Horsens er imidlertid gjort let, da E45 ligger tæt ved byens vestre side.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Vil du være sikker på at få hjælp af en dygtig låsesmed som sætter en stolthed i kvaliteten af sit håndværk? Så bør du overveje at hyre din låsesmed hos Den God håndværker. Hos Den Gode Håndværker garanterer vi, at du vil få professionel hjælp af håndværkere med erfaring og sans for kvalitet.