Låsesmed København

Ingen resultater

Introduktion til København

København er hovedstaden i Danmark samt den største by i landet. Byen er en del af Københavns Kommune og Region Hovedstaden, og ligger placeret på østkysten af Sjælland, og fortsætter ind over dele af Amager. I København ligger nogle af landets store institutioner, som for eksempel kongehuset, centraladministrationen, højesteret og Folketinget. Derudover ligger landets største banegård, og den største lufthavn i Norden, i København.

Statistik om København

Fordi byen er delt op i flere kommuner, har selve byen København flere indbyggere end kommunen. I 2018 boede der omkring 1,3 millioner mennesker i København, mens Københavns Kommune havde et indbyggertal på omkring 613.000.

Låsesmed

En låsesmeds opgaver kan variere meget, selvom jobtitlen indikerer meget fint, hvad jobbet går ud på. Låsesmeden arbejder altså med lås – både mekaniske og elektroniske låse – og de mest typiske opgaver er installation og reparation af disse låse. Derudover påtager låsesmede sig også opgaver, der omhandler alarm- og sikringssystemer. En låsesmed kan altså have arbejdsopgaver i virksomheder, men også i private hjem, hvor der nogen gange kan være tale om indbrud. Hvis du derfor skal tyverisikre hjemmet, eller skifte låsesystemet på arbejdspladsen, vil en låsesmed kunne hjælpe dig. Ved at sætte en låsesmed ind i situation, vil vedkommende kunne give dig professionel hjælp, og sørge for, at du får den bedste løsning på dit problem.

Logistik

Der er meget gode køreforhold til København fra resten af Sjælland, da både rute E20 og E47 fører ind i byen. Derudover tager det kun 43 min at køre over Øresundsbroen til Malmø i Sverige.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Vi går meget højt op i, at alle håndværkerne på Den Gode Håndværker er kvalificerede til sit job, og at de kan levere en god service til vores kunder. Derfor vil du altid være sikker på, at vores låsesmede holder deres aftaler, og at de yder en så god service som muligt.