Låsesmed Køge

AVL Gruppen ApS logo

AVL Gruppen ApS

Valdemarshaab 2
4600 Køge

Can Låseservice logo

Can Låseservice

Glentevej 34
4600 Køge

ST Låse & Alarm logo

ST Låse & Alarm

Volmersgade 36
4760 Vordingborg

Køge Låseservice logo

Køge Låseservice

Åhmansvej 15
4681 Herfølge

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

Intro til Køge

Køge er en større by på det østlige Sjælland, der både rummer en del historisk charme samt et moderne miljø. Der er forskellige historiske kvarterer at udforske og for eksempel kan man finde Danmarks ældste bindingsværkshus. Køges motto er ”Porten til Østersøen”, hvilket beskriver værdien i byens placering og dens historiske virke. Derudover er Køge næsten blev en slags forlængelse af København, fordi udvidelsen vokser tættere og tættere på, og Køge er da også at beskrive som et vigtigt led ved motorvejene, der fører ind til København.

Statistik om Køge

Køge lægger navn til Køge Kommune, som er en del af den større Region Sjælland. Med omtrent 36.900 indbyggere må Køge altså siges at være en stor by, og den ligger også placeret som det 18. Største byområde i landet.

Kort om låsesmed

En låsesmed er først og fremmest en ven i nøden for alle de, der har låst sig ude eller på anden måde har brug for hjælp og undsætning, når det gælder låste døre til hjemmet eller arbejdspladsen. En låsesmed bør også tilkaldes, hvis man har haft indbrud – eller mistanke om mulighed for indbrud – og låsene skal skiftes. Derudover tilbyder en låsesmed også installation af tyverisikring, og det er en god idé at kontakte sin lokale låsesmed for at få et tjek og en gennemgang af ens hjems tyveri– og alarmsystemer. En låsesmed udfører således både opgaver for private samt for større offentlige sammenhænge.

Logistik

Med just 39 kilometer til København er Køge kun en kortere køretur væk fra hovedstaden, og man kan netop også køre direkte på Køge Bugt Motorvejen ind til København. Derudover ligger byen både tæt på Roskilde og Ringsted.

Låsesmed fra Den Gode Håndværker

En låsesmed udfører altså adskillige opgaver og kan også ordne meget mere end ”blot” at kopiere nøgler eller komme én til undsætning, hvis man har låst sig ude. En professionel låsesmed monterer også alarmer og låsesystemer, så man altid kan have det nyeste og det bedste på den front. Med en låsesmed som anbefalet fra Den Gode Håndværker kan man altså vide sig sikker på høj kvalitet og godt arbejde. Det skyldes ikke mindst, at vi har seks kriterier, som alle håndværkerne skal leve op til. De skal være der til tiden, løse opgaven godt, til den aftalte pris. De bør også være anbefalede af andre og være en del af en garantiordning. På den måde har vi gjort, hvad vi kan for, at du altid modtager en håndværker, som giver en god oplevelse.