Låsesmed

Låsesmeden Schrøder ApS logo

Låsesmeden Schrøder ApS

Albuen 15
6000 Kolding

Kort om Kolding

Kolding er en idyllisk fjordby, som er beliggende i Sydjylland. Kolding er Danmarks 7. største by, og kan samtidige prale af at være hovedbyen for Kolding Kommune, som befinder sig i Region Syddanmark.

Tal og statistik over Kolding

I Kolding bor der cirka 60.500 indbyggere i det smukke landskab skabt i slutningen af den sidste istid. Byen har vokset i indbyggertal og er derfor også blevet til et moderne område med mange muligheder for nydelsen af både kultur såvel som indkøb!

Lidt om låsesmede

Låsesmede er ikke bare til for at åbne en lejlighed, når beboeren ikke kan komme ind i den. Deres opgaver er meget brede og består primært i at sikre den private borgers sikkerhed. Blandt andet kan låsesmede installere forskellige former sikkerhedssystemer, mens de også kan hjælpe med installationen af forskellige vinduer og døre. Låsesmede kan også lave erhvervsorienteret arbejde. Her vil de tit arbejde sammen med forskellige andre håndværkere til at installere sikkerhedssystemer samt systemer til overvågning.

Logistik i Kolding

E20-motorvejen går lige forbi Kolding, og det giver altså rig mulighed for at komme til mange forskellige byer i hele Danmark. Kolding ligger også centralt i Jylland, og derfor er der rig adgang til mange forskellige byer. Det betyder, at håndværkere let kan nå hen til dig, hvis du vælger en låsesmed, som er lidt udenfor området.

Låsesmede hos Den Gode Håndværker

Når vi leder efter låsesmede, så sørger vi for at vælge de bedste håndværkere i dit område. Vi undersøger blandt andet forskellige certifikater til installationer, mens vi også undersøge kunders anbefalinger af låsesmedens arbejde fra tidligere opgaver. Det er vigtigt for os, at vi kun viser dig håndværkere, som også kan tilbyde konkurrencedygtige priser samt hurtigt og effektivt arbejde. Så er du sikker på, at du kun får den bedste kvalitet!