Låsesmed Næstved

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

Nykøbing F Låseteknik ApS logo

Nykøbing F Låseteknik ApS

Systofte Skolevej 2
4800 Nykøbing F

MP Alarm og Låseteknik ApS logo

MP Alarm og Låseteknik ApS

Aarhusvej 6C
4800 Nykøbing F

Vordingborg Låsesmed logo

Vordingborg Låsesmed

Birke Alle 18
4760 Vordingborg

ST Låse & Alarm logo

ST Låse & Alarm

Volmersgade 36
4760 Vordingborg

Låsespecialisten logo

Låsespecialisten

Pandebjergvej 39
4800 Nykøbing F

DKS Låse og Alarm logo

DKS Låse og Alarm

Sdr. Vedby Skovvej 51
4800 Nykøbing F

JB Teknik ApS logo

JB Teknik ApS

Grænge Skovvej 142
4891 Toreby L

Intro til Næstved

Næstved var én af Danmarks vigtigste byer i Middelalderen. Dette er delvist grundet dens placering og byen blev da allerede købstad i 1140. I dag er Næstved hovedsagligt en by med fokus på uddannelse samt handel og industri. Næstved er desuden en populær by, grundet den omkringliggende natur. En lang række skove omgiver nemlig byen hvilket, kombineret med den idylliske Suså, giver byen et meget naturligt og smukt præg. Næstveds indre by er bundet sammen af en række gågader, der giver en naturlig forbindelse mellem byens torve og aktiviteter.

Statistik om Næstved

Næstved er lokaliseret på Sydsjælland og er Sjællands femtestørste by. Næstved tilhører Region Sjælland og er lokaliseret i Næstved Kommune. Næstved er beboet af omkring 43.000 indbyggere og er hovedby i sin kommune.

Kort om låsesmed

En låsesmed kan bruges til en række forskellige ting, dog naturligvis mest når det omhandler låse. Det er nemlig en låsesmed der skal kontaktes, hvis du eksempelvis har smækket dig ude. I disse tilfælde ringes der til en låsemed, der kommer forbi og låser dig ind. Hvis du skal have låsene i dit hjem udskiftet, er det også netop denne fagmand der skal ringes til. Men låseservice indeholder flere ting end disse. Eksempelvis er det en låsemed der skal kontaktes, hvis det er adgangskontrol eller sikringsløsninger du er på udkig efter. Og naturligvis dækker deres kompetencer ikke udelukkende hoveddøre, men også eksempelvis pengeskabe og brandskabe.

Logistik

Grundet Næstveds størrelse er det ikke svært at komme til byen. En række hovedveje skærer eksempelvis gennem Næstved, såsom primærrute 14, primærrute 22 og primærrute 54. Desuden er Næstved en stationsby, hvilket betyder at den er et knudepunkt for jernbaner mellem Nykøbing Falster og København.

Låsesmed fra Den Gode Håndværker

Det er altid en god idé at gå efter kvalitet, når du leder efter en låsesmed. En låsesmed fra Den Gode Håndværker sikrer dig at du får den bedst mulige kvalitet til den bedst mulige pris. Der er ingen grund til ikke at finde den mest professionelle låsesmed, når du skal have hjælp med en lås eller har smækket dig ude. Håndværkerne her portalen er udvalgt efter seks kriterier. Vi forventer, at de kommer til tiden og udfører opgaven godt til den aftalte pris. Derudover bør de rydde op efter sig selv, være anbefalet af andre og være med i en garantiordning. Med de seks kriterier regner er du sikret altid at få en god oplevelse, når du booker en håndværker fra Den gode håndværker.