Låsesmed Nykøbing Falster

Nykøbing F Låseteknik ApS logo

Nykøbing F Låseteknik ApS

Systofte Skolevej 2
4800 Nykøbing F

MP Alarm og Låseteknik ApS logo

MP Alarm og Låseteknik ApS

Aarhusvej 6C
4800 Nykøbing F

Låsespecialisten logo

Låsespecialisten

Pandebjergvej 39
4800 Nykøbing F

DKS Låse og Alarm logo

DKS Låse og Alarm

Sdr. Vedby Skovvej 51
4800 Nykøbing F

Vordingborg Låsesmed logo

Vordingborg Låsesmed

Birke Alle 18
4760 Vordingborg

ST Låse & Alarm logo

ST Låse & Alarm

Volmersgade 36
4760 Vordingborg

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

JB Teknik ApS logo

JB Teknik ApS

Grænge Skovvej 142
4891 Toreby L

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster blev grundlagt i 1100-tallet og har dermed en lang historie. Det ses blandt andet i Klosterkirken fra 1500-tallet, der er byens vartegn. Også i Middelaldercenteret, der ligger ved byen, kan du komme helt tæt på historien og opleve, hvordan livet var i 1400-tallet. Nykøbing Falster er i dag en af de vigtigste byer i regionen, idet der her er mange arbejdspladser og mulighed for uddannelse. Derudover ligger der også en række butikker og lignende, så mange kommer dertil for at handle.

Statistik om byen

I selve Nykøbing Falster by bor der lidt over 16.000 personer. Regner man satellitbyerne med, bor der lidt over 22.000. Nykøbing Falster er hovedby i Guldborgsund Kommune, hvor bor der lidt over 60.000.

Kort om låsesmedefaget

Det er vigtigt, at du udskifter låsene i dit hus med jævne mellemrum. Jo ældre dine låse er, jo længere tid har indbrudstyvene haft til at øve sig i at bryde dem op. Det er derfor en god ide, at du skifter til en nyere mere sikker model. Det kan en låsesmed hjælpe dig med. Derudover kan du selvfølgelig også få hjælp, hvis du har låst dig ude af dit hus. Mange låsesmede har døgnservice, så du altid kan få hjælp.

Logistik

Nykøbing Falster ligger centralt i forhold til både Lolland og Falster. Fra Nykøbing Falster tager det henholdsvis 12 minutter til Væggerløse, 23 minutter til Stubbekøbing og 32 minutter til Rødby på Lolland. Det gør det nemt og hurtigt for dig at få fat på en låsesmed fra Nykøbing, og hvis du har låst dig ude, er det jo det, der er vigtigt.

Låsesmede på Den Gode Håndværker

Hos Den Gode Håndværker prøver vi at give dig et overblik over de bedste håndværkere i dit område. Det er alle typer af håndværkere, heriblandt selvfølgelig også låsesmede. Når du har brug for at få klaret en opgave i huset, vil vi gerne gøre det nemt for dig at finde den bedste og den billigste. Den billigste håndværker giver sig selv, hvordan vi vurderer det. Den bedste håndværker bliver både vurderet ud fra erfaring, uddannelse og sikkerhed.Men derudover har vi også nogle klart formulerede kriterier for de håndværkere som er med på portalen. Vi går ud fra, at de leverer et rigtig godt stykke arbejde til tiden og til den aftalte pris. Derudover må de gerne være med i en garantiordning, være anbefalet og være i stand til at rydde op efter sig selv, så alle føler, at opgaven er rundet ordenligt af. Pga. de seks kriterier har vi kun gode, lokale håndværkere på portalen. Og det gælder naturligvis også, når vi taler om låsesmede i Nykøbing Falster.