Låsesmed Odense

Låsemester ApS logo

Låsemester ApS

Skibhusvej 168
5000 Odense C

Odense Låseservice A/S logo

Odense Låseservice A/S

Roersvej 37
5000 Odense C

Den Gode Håndværker 5000-5999 logo

Den Gode Håndværker 5000-5999

Støt din lokale håndværker
5000 Odense C

Låsegruppen Danmark ApS logo

Låsegruppen Danmark ApS

Munkehatten 1 A
5220 Odense SØ

Thoms Låse & Sikringscenter logo

Thoms Låse & Sikringscenter

Ruggårdsvej 191
5210 Odense NV

Fyns Låse og Sikringsservice logo

Fyns Låse og Sikringsservice

Vandværksvej 10
5550 Langeskov

Intro til Odense

Odense ligger på Nordfyn, og den er øens største by. Den er tilmed Danmarks tredjestørste by og et af de helt store vækstområder i landet. Odense by er hovedby i Odense Kommune, der også huser andre byer som Bellinge, Over Holluf og Ejlstrup. Odenses historie går helt tilbage til år 988, og den er en af Danmarks ældste byer. Byen er desuden kendt for den store digter H.C. Andersen samt sit rige studieliv.

Statistik om Odense

I Odense by bor der lige knap 180.000 mennesker, og i hele Odense Kommune bor der over 200.000. Odense har et rigt studieliv og er knudepunkt for handelen på Fyn. Byen er lokaliseret på det nordlige Fyn og er en del af Region Syddanmark.

Hvad er en låsesmed

Når du er kommet til at låse dig ude ved en fejl, så er det en låsesmed, du skal ringe til. En låsesmed laver alt arbejde med låse, og herunder blandt andet at dirke låse op. Har du brug for at skifte låsene i dit hjem ud, så kan en låsesmed også hjælpe dig med det.

Logistik

Grundet den centrale beliggenhed, Odense har på Fyn, er det nemt at komme til og fra byen. Motorvej E20 løber lige forbi byen, og fra Fyns yderligste byer tager det cirka 40 minutter ind til Odense. Skal man op til Odense nede fra Sydfyn, så tager det cirka 45 minutter fra Svendborg via Svendborgmotorvejen.

Hos Den Gode Håndværker finder du de bedste låsesmede

Har du brug for en låsesmed, fordi du eksempelvis skal have nye låse i hjemmet, så kan du finde de absolut bedste her hos Den Gode Håndværker. Vi stræber efter, at vores kunder altid får den bedste oplevelse. Derudover vil de låsesmede du finder hos Den Gode Håndværker altid levere et godt stykke arbejde til en fair pris.