Låsesmed Præstø

Vordingborg Låsesmed logo

Vordingborg Låsesmed

Birke Alle 18
4760 Vordingborg

ST Låse & Alarm logo

ST Låse & Alarm

Volmersgade 36
4760 Vordingborg

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

Intro til Præstø

Præstø er en gammel købstad beliggende i det sydlige Sjælland. Det er en mindre by, der dog er vigtig for sit opland i forhold til indkøbsmuligheder i forskellige specialforretninger, transport, uddannelse og jobs. Byen lå engang på en ø, deraf navnet Præstø. Med tiden er øen dog blevet landfast med Sjælland. Byen er blandt andet kendt for den gamle kirke, der tidligere var et kloster, og hotellet Frederiksminde, hvor der ligger en meget populær gourmetrestaurant.

Statistik om byen

Præstø er i dag en del af Vordingborg Kommune. Der bor omkring 3900 personer i selve byen, mens der bor 45.000 personer i Vordingborg Kommune, der har et areal på 621 kvadratkilometer. Huspriserne i Præstø er generelt lavere end mange andre steder på Sjælland. Det skyldes den lidt længere af stand til hovedstaden.

Lidt om låsesmede

En låsesmed kan hjælpe dig med at lave nye nøgler og låse til dit hjem. Det er altid en god ide at få skiftet din lås regelmæssigt. De nyere låse er sværere for tyvene at dirke op, og det er derfor med til at sikre dit hjem bedre. Hvis dine låse ikke er blevet skiftet i fem til ti år, er det værd at overveje at investere i nogle nye. En låsesmed kan også hjælpe dig med at komme ind, hvis du er kommet til at låse dig ude. Mange låsesmede har derfor døgnservice, så du altid har mulighed for at komme ind i dit hjem.

Logistik i forhold til Præstø

Bor du ikke i selve Præstø, kan det sikkert godt betale sig for dig at få en låsesmed fra byen til at komme alligevel. Fra Præstø til Mern syd fra byen tager det 11 minutter i bil, mens det fra Præstø til Tappernøje og Lundby tager henholdsvis 13 minutter og 15 minutter.

Låsesmede på Den Gode Håndværker

På Den Gode Håndværker har vi samlet nogle af landets bedste låsesmede. Der er stor tillid forbundet med at få en anden til at sætte en ny lås op i ens hjem. Det er derfor ikke bare vigtigt, at det er nogle låsesmede, der er gode til deres håndværk. De skal også være stabile og troværdige.