Låsesmede i Randers

Heidi V. Randers Låseservice A/S logo

Heidi V. Randers Låseservice A/S

Grenåvej 7
8960 Randers SØ

Den Gode Håndværker Postnr 8800-8999 logo

Den Gode Håndværker Postnr 8800-8999

Støt din lokale håndværker
8800 Viborg

John Drejer Låse og Sikring A/S logo

John Drejer Låse og Sikring A/S

Alsikevej 10
8920 Randers NV

Viborg Låse Service A/S logo

Viborg Låse Service A/S

Nørremøllevej 1
8800 Viborg

Intro til Randers

Randers er en af de større og mere prominente byer i Østjylland. Selvom Randers i nogen tid i nogle kredse har haft et lidt blakket ry, så er dette ikke andet end rygter. Randers er nemlig blomstret op, og den er blevet en skøn by kendetegnet ved en masse kulturliv. Randers ligger op ad Gudenåen, og så er byen nok allermest kendt for attraktionen Randers Regnskov. Denne zoologiske have, hvor dyr fra flere kontinenter lever i noget nær naturlige omgivelser, er uhyre populær blandt store som små. Derudover har Randers et stort bibliotek og et godt basketballhold.

Statistik fra Randers

Randers er med ca. 62.000 indbyggere Danmarks sjette største by.

Kort om låsesmede

Låsesmede kender de fleste nok først og fremmest som de personer, som kommer ud til én, når man har smidt sin nøgle væk. Her kan låsesmeden låse døren op med en universalnøgle og lukke en ind. Låsesmeden kan også kopiere nøgler, så man kan få flere af samme slags.Men udover det lavpraktiske arbejde med at åbne og lave låse, så er mange låsesmede også specialiseret i sikring af hjemmet. Dette kan de blandt andet gøre med stærkere låse, alarmsystemer og lignende tiltag. De kan konsultere og vejlede, hvis man er bange for indbrud.

Logistik for låsesmed i Randers

Randers er den andenstørste by i Østjylland, og der er en god kundebase for en låsesmed at arbejde ud fra. Vil man gerne kunne konkurrere i oplandet også kan man for eksempel komme til og fra via Nordjyske motorvej.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

Låsesmeden er en fagperson, som man helt bogstaveligt betror med nøglen til ens hjem. Det er derfor vigtigt, at der er fuldstændig tiltro mellem låsesmed og kunder, og hos Den Gode Håndværker samarbejder vi med de absolut bedste.