Låsesmed Roskilde

Roskilde Låseservice ApS logo

Roskilde Låseservice ApS

Københavnsvej 41
4000 Roskilde

Dansk Låse og Alarm logo

Dansk Låse og Alarm

Tinggårdslunden 48
4030 Tune

Låsesmeden Helsingør ApS logo

Låsesmeden Helsingør ApS

Badevej 1
3000 Helsingør

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099 logo

Den Gode Håndværker Postnr 3000-4099

Støt din lokale håndværker
3000 Helsingør

Titan Låse og Service ApS logo

Titan Låse og Service ApS

Enghavepark 85
3450 Allerød

Farum Låseservice logo

Farum Låseservice

Hestetangsvej 48
3520 Farum

Centrum Låse logo

Centrum Låse

Gurrevej 35
3000 Helsingør

EH Låseservice logo

EH Låseservice

Birkerød Parkvej 178 1.tv
3460 Birkerød

Allerød Låseservice logo

Allerød Låseservice

Gl Lyngevej 18 C
3450 Allerød

Nordsjællands Låseteknik ApS logo

Nordsjællands Låseteknik ApS

Vølundsvej 9
3400 Hillerød

Byens Låseservice ApS logo

Byens Låseservice ApS

Jernbanegade 34
3600 Frederikssund

Intro til byen

Roskilde er en by i Østsjælland, og som kan bryste sig af en status som en af de ældste byer i Danmark overhovedet. Siden 1700-tallet har der været fokus på anlæggelse af veje, baner og på at få forhøjet infrastruktur, hvilket gør byen til et ægte regionalt knudepunkt. Dette giver gode muligheder for finde frem til den helt rigtige håndværker til ens behov her.

Statistik fra Roskilde

I 2016 var indbyggertallet i Roskilde målt til at være 50.046, og regner man hele kommunen med er tallet 86.207. Den er især kendt for de mange seværdigheder og arrangementer rundt omkring, såsom Roskilde Festivalen, hvor der hvert år dukker omkring 100.000 gæster op. Dette er inklusive en stor gruppe frivillige arbejdere, som er med under hele forløbet for at give en hånd.

Om låsesmedefaget

Det giver sig selv, at Roskilde med sin størrelse og placering er samlingspunkt for mange håndværkerfag. Låsesmede er derfor også godt repræsenterede her, og med mulighed for at tilbyde løsninger til både private og erhvervsdrivende er der god mulighed for at få det helt rigtige tilbud her. Der findes et bredt sortiment af både produkter og services, og derfor kan du altid tage kontakt hvis du har brug for hurtig og effektiv assistance til sikring af boliger og lignende. Kvaliteten er altid i fokus!

Logistik

Motorvejsforbindelser omkring Roskilde tæller blandt andre Holbækmotorvejen, Primærrute 6 til Solrød Strand og Fredensborg og endelig Primærrute 14 syd mod Ringsted og Næstved. Sagt med andre ord er der god mulighed for både at komme til og fra byen, så der hurtigt kan rykkes ud når behovet opstår.

Låsesmede på Den Gode Håndværker

På dengodehåndværker.dk finder du en lang liste over de bedste låsesmede i Roskilde. Ved hjælp af nemme værktøjer kan du gennemgå dem alle, sammenligne priser og tilbud, og dermed til sidst vælge den, der bedst kan hjælpe dig med lige den opgave du har i tankerne. Husk desuden altid at et uforpligtende tilbud aldrig skal koste dig noget, så tag bare kontakt med det samme du har mulighed for det.