Låsesmed Svendborg

Låsemester ApS logo

Låsemester ApS

Skibhusvej 168
5000 Odense C

Låsegruppen Danmark ApS logo

Låsegruppen Danmark ApS

Munkehatten 1 A
5220 Odense SØ

Thoms Låse & Sikringscenter logo

Thoms Låse & Sikringscenter

Ruggårdsvej 191
5210 Odense NV

Odense Låseservice A/S logo

Odense Låseservice A/S

Roersvej 37
5000 Odense C

Den Gode Håndværker 5000-5999 logo

Den Gode Håndværker 5000-5999

Støt din lokale håndværker
5000 Odense C

Fyns Låse og Sikringsservice logo

Fyns Låse og Sikringsservice

Vandværksvej 10
5550 Langeskov

Introduktion til Svendborg

Svendborg er en by, der ligger på den sydlige del af Fyn helt ud til vandet. Derfor fungerer den også som en havneby og en søfartsby. Svendborg er en gammel by, der blev grundlagt tilbage i 1200-tallet. Det kan stadig ses, på den gamle del af centrum. Byen er den næststørste by på Fyn. Svendborg er hovedby i Svendborg kommune, der er en del af Region Syddanmark. Sydfyn er utroligt smukt og fra Svendborg kan man med bro komme over til det lige så smukke Tåsinge.

Statistik om Svendborg

Svendborg kommune har et areal på hele 417 km2, hvor der i alt bor 58.698 mennesker. I selve Svendborg by bor der 27.324 indbyggere, hvilket svarer til omkring halvdelen af alle indbyggere i hele kommunen.

Låsesmed

Faget som låsesmed er noget, der har ændret sig over årene. Det er dog stadig et fag, der er meget vigtig nu. Hvis man skal have skiftet låse i døren og have en bedre sikkerhed, så kan man få hjælp hos en låsesmed. De har nemlig rigtig godt styr på, hvordan alle tingene hænger sammen og hvad der rent faktisk er bedst for en. Derudover kan man selvfølgelig få hjælp til at lave nøgler med det samme. Hvis man er kommer til at låse sig ude af sit hjem og ikke kan komme ind igen, så kan man også ringe efter en låsesmed, der kan lukke en ind igen.

Logistik

Hvis man skal fra Svendborg og sydpå ned på øerne, så kan man vælge at tage hovedvej 9 i sydgående retning. Hvis man derimod hellere vil nordpå, så kan man også tage hovedvej 9 dog i nordgående retning. Så vil man på et tidspunkt kunne skifte til E20 motorvejen. For at komme vest på så kan man benytte sig af hovedvej 44.

Låsesmed hos Den Gode Håndværker

For at få den bedste låsesmed så kan det være en god idé, hvis man starter med at lede hos Den Gode Håndværker. Den Gode Håndværker går ind for kvalitet og godt lokalt håndværk.