Låsesmed i Vejle

Vejle Låseservice ApS logo

Vejle Låseservice ApS

Storhaven 7
7100 Vejle

TP Låse logo

TP Låse

Uranusvænget 22
7000 Fredericia

Låsesmed Jan Larsen logo

Låsesmed Jan Larsen

Danmarksgade 33
7000 Fredericia

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399 logo

Den Gode Håndværker Postnr 7000-7399

Støt din lokale håndværker
7000 Fredericia

KC Låseservice logo

KC Låseservice

Købmagergade 5
7000 Fredericia

Vejle

Vejle er en smuk by, som ligger lige ved fjorden og tæt på smukke naturområder. Selve bynavnet betyder egentligt ’vadested’. I vikingetiden, da byen blev grundlagt, krydsede man nemlig området ad Ravningbroen, som dannede bro over dette store vådområde.I nyere tid er er Vejle også blevet hjemstedet for region Syddanmarks regionshus.

Statistikker om Vejle og omegn

Vejle er den 9. største by i Danmark, og den huser 56.567 mennesker. Derved er Vejle også hovedbyen i Vejle kommune, som huser 114.140 mennesker. Vejle kommune er en ret stor kommune, som breder sig over et areal på hele 1058,43 kvadratkilometer, hvilket giver en befolkningstæthed i kommunen på 107 mennesker per kvadratkilometer.

Kort og godt om låsesmeden

Vil du gerne gøre dit hus eller din lejlighed mere sikker? Så kan du overveje at få en låsesmed til at skifte låsen for dig, nyere låse er nemlig langt mere sikre end ældre låse. Dette er dog blot en af låsesmedens mange vigtige opgaver, deres kompetencer rækker nemlig langt bredere end dette.

Logistikken omkring Vejle

Siden Vejle er en af Danmarks største byer, så er det naturligvis også nemt at komme til og fra Vejle i bil. Du kan stort set komme til Vejle på motorvejen fra alle retninger. Herfra går motorvejen nemlig både mod Herning og Holstebro, Kolding og Haderslev, Esbjerg og mod Fyn og Sjælland.

Den kompetente låsesmed fra Den Gode Håndværker

Leder du efter en kompetent låsesmed, som kan løse dine problemer eller gøre dit hus mere sikkert? Så finder du, hvad du leder efter her hos os. Vi sætter høje krav til vores håndværkere, fordi vi ved, at kun det bedste er godt nok til vores kunder. Så hvis du gerne vil have god og effektiv hjælp, så kan du bestille en låsesmed fra Den Gode Håndværker.