Låsesmed Vordingborg

Vordingborg Låsesmed logo

Vordingborg Låsesmed

Birke Alle 18
4760 Vordingborg

ST Låse & Alarm logo

ST Låse & Alarm

Volmersgade 36
4760 Vordingborg

Nykøbing F Låseteknik ApS logo

Nykøbing F Låseteknik ApS

Systofte Skolevej 2
4800 Nykøbing F

MP Alarm og Låseteknik ApS logo

MP Alarm og Låseteknik ApS

Aarhusvej 6C
4800 Nykøbing F

Låsespecialisten logo

Låsespecialisten

Pandebjergvej 39
4800 Nykøbing F

DKS Låse og Alarm logo

DKS Låse og Alarm

Sdr. Vedby Skovvej 51
4800 Nykøbing F

Lavpris-laase.dk ApS logo

Lavpris-laase.dk ApS

Merkurvej 6
4700 Næstved

JB Teknik ApS logo

JB Teknik ApS

Grænge Skovvej 142
4891 Toreby L

Intro til Vordingborg

Vordingborg er en købstad og er hovedbyen i Vordingborg Kommune. Byen er en gammel færgeby med en rig historie, og det er her, man kan opleve ruinerne af den gamle kongeborg, hvor Valdemar-kongerne boede. Byens vartegn er Gåsetårnet, som er den eneste fuldt bevarede del. Derudover kan man opleve en historisk-botanisk have på voldterrænet fra 1921. Vordingborgs kirke hedder Vor Frue Kirke og stammer fra 1388 med beliggenhed på kirkeengen. Byen er også hjemby for Danmarks Borgcenter.

Statistisk om Vordingborg

Vordingborg hører under Region Sjælland og byen har 11.908 indbyggere og 17.846 indbyggere, hvis man tæller satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved med.

Kort om låsesmed

En låsesmed beskæftiger sig med alt, der har at gøre med låse og nøgler. En låsesmed arbejder derved med at ordne en masse forskellige opgaver som at lave kopier af nøgler til folks huse og biler. Men de fleste låsesmede beskæftiger sig dog primært med at sælge og installere tyverisikringer til både private personer og firmaer. Det er altid bedst at anskaffe sig en uddannet og professionel låsesmed, når man har brug for hjælp til alt, der har at gøre med lås og nøgler. Sikkerheden af ens ejendele og en selv er meget vigtig, og derfor er det vigtigt, at man har fået hjælp fra nogen, som har forstand på det, de gør.

Logistisk

Der er forskellige muligheder at komme fra og til Vordingborg. Man kan for eksempel tage en bus eller et tog, så man så nemt som muligt kan komme til og fra byen. Og selvfølgelig kan man også tage sin egen bil. På den måde skulle det ikke være til besvær at få en professionel låsesmed ud, når man har behov for hjælpen.

Låsesmed fra Den Gode Håndværker

Det er rigtig vigtigt at få fat i en god låsesmed, når man for eksempel skal have en god tyverisikring i ens hjem. Dette skulle gerne gøres professionelt, så der ikke forekommer nogen fejl og uventede situationer. Gennem Den Gode Håndværker kan man bestille en god låsesmed, som kan sikre den bedste låsesmed i Vordingborg, som giver det bedste resultat.Det skyldes ikke mindst, at vi her på portalen finder låsesmede ud fra seks kriterier. Vi forventer naturligvis, at de udfører et godt stykke arbejde til tiden og til den aftalte pris. Derudover er det godt, hvis de er med i en garantiordning, bliver anbefalet af andre og rydder op efter sig selv. Med de seks kriterier kan vi finde de helt rigtige håndværkere til portalen, så den kvalitetsbevidste forbruger kan finde det gode, lokale håndværker til opgaven. Så find din låsesmed i Vordingborg her.