Maler Kalundborg

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Intro til Kalundborg

Kalundborg er en mellemstor by, som ligger på Sjælland. For at være mere præcis, så ligger Kalundborg på nordvest Sjælland, helt ud til vandet. Som det oftest er tilfældet for byer, som ligger ud til hav eller vand, så har Kalundborg en fantastisk smuk og unik natur. Hvis man holder af at dyrke sejlsport, som for eksempel kajak, kano, eller vindsurfing, så er byen nordvest på Sjælland en oplagt mulighed.

Statistik

Kalundborg Kommune dækker i alt over hele 160 kilometer kystlinje. Kalundborg er et attraktivt sted at bo, idet der udover naturen også er gode muligheder for arbejde, skole og daginstitutioner til børnene og et spændende socialt liv. For alt slynge lidt tal på bordet, så bor der knap 49.000 mennesker i byen.

Kort om malere

I og med der bor mange mennesker i Kalundborg, så er der også mange huse, som skal bygges, renoveres og vedligeholdes. Derfor er der i rigt omfang behov for mange forskelige håndværkere, som er eksperter inden for hvert deres fag. For alt nævne nogle stykker, så er der brug for både maler, elektriker, murer, vvs-mand og så videre. Som maler får man mange forskellige opgaver. Mange boligforeninger skal have malet hver gang, en ny beboer flytter ind, så her har man som maler en sikker og stabil kunde. Derudover har alt nybyggeri også brug for, at der kommer en maler forbi.

Logistik

Der er rigeligt med arbejdsopgaver for en maler i Kalundborg og omegn. Kalundborg ligger godt, forstået på den måde, at byen ligger til på mange andre byer, og det er derfor muligt at påtage sig arbejdsopgaver i mange forskellige byer. For eksempel ligger Kalundborg kun en time og cirka tyve minutters kørsel fra København i bil. Kalundborg ligger altså tæt på Danmarks hovedstad, hvor der selvsagt er mange opgaver for en maler – både på grund at byens størrelse, på grund af byens mange og gamle bygninger, men også på grund af byens høje indbygger tal.

Malere på Den Gode Håndværker

Hvis man ligesom Den Gode Håndværker er en god håndværker, med et godt ry, så bliver det altså ikke noget problem at finde steder, som har brug for en maler.