Maler Køge

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Intro til Køge

Køge er en by på Østsjælland, og er en ældre købstad med en masse gamle byhuse i bymidten. På torvet i Køge kan man opleve statuen af Frederik 7. fra 1869. Derudover kan man også opleve byens vartegn, som er en gotisk kirkebygning med et 43 meter højt tårn fra 1200-tallet, som er Sankt Nicolai Kirken. Det er også i Køge, at man kan opleve Danmarks ældste daterede bindingsværkshus fra 1527, som i dag er en del af Køge Børnebibliotek. Byen er dog ikke kun præget af det gamle, da byen også har et moderne miljø.

Statistik om Køge

Køge er en del af Region Sjælland, og hører under Køge Kommune. Byen udgør den attende største byområde i landet og ligger ved det østlige farvand. Der bor omkring 36.831 indbyggere i Køge.

Kort om maler

En maler kan enten være en person, som maler kunstnerisk og håndværksmæssigt. En maler, der maler håndværksmæssigt, kan beskæftige sig med mange forskellige ting som at male bygninger, dekorationer, porcelæn eller andre ting som autolakerer og skibsmaler. En maler, som beskæftiger sig med bygninger, arbejder både med murværk, træværk og metalflader. En håndværkermaler kan komme ud og male ens hus op, når det trænger til det. Det er specielt vigtigt at få fat i en uddannet og professionel maler, da de har ekspertise inden for materialevalg og maleteknik og så har de også viden om farver, former og stil.

Logistik

Det er rigtig nemt at komme til Køge, da byen ligger lige ved siden af to store motorveje, som er E20 og E47/E55. Der er S-tog til København og andre byer i omegn, der går det rigtig nemt for nærliggende byer at komme til Køge. Derved er det også nemt for en maler at komme til Køge for at ordne folks huse.

Maler fra Den Gode Håndværker

Som sagt er det vigtigt med en professionel og uddannet maler, så man kan få udført lige netop den opgave, som man har behov for. Med bestilling af en maler på Den Gode Håndværker kan man sikre sig den bedste og perfekte maler i Køge.Det skyldes blandt andet, at vi har seks kriterier får de håndværkere, vi har på portalen. Vi regner med, at de rydder op efter sig selv, er med i en garantiordning og er anbefalede af andre. Derudover skal de selvfølgelig levere et ordentligt stykke arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Pga. de seks kriterier kan vi her præsentere en stribe af de gode håndværkere, som kan give dig en god oplevelse, når du bestiller en håndværker til en opgave.