Maler Maribo

Ingen resultater

Intro til Maribo

Maribo er en by, der er placeret på midten af Lolland. Maribo er en by præget af meget lidt industri, og kan derfor virke meget ældre en andre byer, selvom den først var grundlagt i 1400-tallet. Der flere steder i byen, hvor man kan mærke en rigtig gammel by stemning, og dette tiltrækker også mange folk udefra. Maribo er et af Danmarks mange sommerhusområder. Dette betyder også, at Maribo er en by, der har mest livlig i sommer perioden. Der er ikke den store industri, og det meste af byens erhverv er placeret i den mere nordlige del. Byen har et torv, hvor man kan finde alle de typiske detailbutikker, der hører alle danske butikker til. Selvom byen tiltrækker flest mennesker i sommerperioden, er der stadig mulighed for at studere forskellige erhvervsrettede uddannelser samt at gå på Maribo gymnasium. Udover byens smukke udtryk er der også mulighed for at tage i svømmehallen i Maribo svømmehal. Derudover kan man opleve Jazz til Maribo, som er en firedages festival.

Statistik fra byen

Maribo er placeret på midten af Lolland og er også en del af Lolland kommune. Dog udgør byen Maribo kun en meget lille del af Lolland Kommune. Lolland kommune har et indbyggertal på 42.638, mens Maribo har et indbyggertal på kun 5.890. Gymnasiet har heller ikke mere end 400 elever, og mange af disse kommer fra byer lidt udenfor Maribo, da de nærmeste gymnasier ligger i byer som Nakskov og Nykøbing Falster.

Kort om malerfaget

Når man skal ændre noget ved sin bolig vil det mest umiddelbare være at male. Det virker simpelt, og de fleste kan selv gøre det. Alligevel kan det være nødvendigt med hjælp fra en professionel maler. Dette kan både være til selve det at skulle male, men også til gode råd, når man skal købe ind til at male. Det kan især være en udfordring, når man skal male udendørs.

Logistik

Maribo ligger tæt placeret på Sydmotorvejen og udgør et centralt knudepunkt for vejene som går til de mindre byer på Lolland og Falster.

Malere på Den gode håndværker

At finde den helt rigtige maler kan give nogle udfordringer, og derfor kan det også være nødvendigt at kigge på hjemmesider såsom Den Gode Håndværker, hvor man kan finde den bedste maler i området.