Maler Næstved

Malermester Klaus Ege Hansen logo

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9
4735 Mern

Introduktion til Næstved

På Sydsjælland ligger Næstved. Byen er blevet grundlagt i 1135, og bare fem år senere blev den en købstad. Det gjorde den til en særlig vigtig by i middelalderen. Byen ligger nær den smukke Suså, der er Sjællands største vandsystem. Faktisk er åen så omfangsrig, at den er landets femte største. Foruden den smukke natur, er byen også rig på kultur med flere festlige arrangementer om året, og så kan man i Næstved finde en del arkitektur fra middelalderen.

Statistik om Næstved

Næsten 43.000 mennesker har hjem i Næstved, hvilket gør byen til Sjællands femte største. Tæller man de omkringliggende satellitbyer med, ligger indbyggertallet solidt på over 53.000 mennesker. Byen er en del af kommunen af samme navn, som omfatter over 82.000 mennesker, og som spreder sig over 680 kvadratkilometer. Kommunen tilhører Region Sjælland.

Kort om malere

Hvis man skal have noget malet, behøver man ikke nødvendigvis selv at trække i malerdragten. Det kan man snildt få andre, der har erfaring med området, til. Professionelle malere har erfaring med alt fra maling af større overflader som vægge – både indendørs og udendørs, opsætning af tapet, maling af vindueskarme og døre – og meget, meget mere. Deres erfaring gør, at de ved nøjagtigt, hvilken type maling er mest hensigtsmæssig til det enkelte projekt, og så har de stor finesse, når det kommer til det mere detaljerede arbejde med karme, vinduer og lignende projekter.

Logistik

Det er let at komme både til og fra Næstved. Byen har nemlig flere hovedveje omkring sig. Heriblandt Rute 54, som udgør hovedfærdselsåren til E47/E55 også kaldet Sydmotorvejen. Hvad angår den kollektive trafik, har Næstved også en togstation med afgange til både Nykøbing Falster og København.

Malere på Den Gode Håndværker

De malere, man finder på Den Gode Håndværker, er yderst kompetente. Netop derfor kan Den Gode Håndværker, som er et netværk af forskellige håndværkerfirmaer, stå inde for dem. Det betyder, at hvis man søger efter de absolutte dygtigste malere i ens område, så er man kommet til det helt rette sted. At være en del af Den Gode Håndværker er nemlig en kvalitetsmærke.Det skyldes især, at vi arbejder med seks kriterier, når vi udvælger firmaerne her til portalen. Firmaerne bør leve op til disse regler, for at de kan være med. Det drejer sig f.eks. om, at man rydder op efter opgaven er udført, udfører et godt stykke arbejde, til den aftalte pris. Vi vælger også kun dem, der er anbefalet af andre og er med i en garantiordning. På den måde er vi sikre på, at der leveres kvalitet, når der udføres håndværk. Så når du skal finde din maler i og omkring Næstved, kan du roligt, finde dem her.