Maler Nykøbing Falster

Malermester Klaus Ege Hansen logo

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9
4735 Mern

Intro til Nykøbing Falster

Nykøbing Falster ligger på øen Falster syd for Sjælland. Den er øens største by og har derfor en række butikker, hvor man både kan købe dagligvarer og andre fornødenheder. Byen er også et godt sted at finde en kompetent håndværker. Nykøbing Falster er særlig kendt for Middelaldercenteret, der hvert år tiltrækker mange mennesker, både turister og lokale.

Statistik

Der bor 16.618 indbyggere (2016). Det er dermed en mellemstorby. Falster er generelt kendt for sine lave huspriser. I Nykøbing Falster er de lidt højere på grund af de bedre indkøbsmuligheder. Byen ligger i Guldborgsund Kommune. Byen er hovedby i kommunen og har blandt andet også et sygehus.

Maler

Du har gode muligheder for at finde en maler i Nykøbing Falster. Byen er nem at komme til og fra i bil, og den er derfor et udgangspunkt for mange håndværkere, heriblandt flere malere. Du kan finde nogle af dem her, men der findes også flere malere end dem, der er optaget i Den gode håndværker. Udvalget af malere gør, at du har noget at vælge imellem, når du skal finde en maler til en opgave. Det er lige meget, om det er en lille eller stor opgave.

Logistik

Nykøbing Falster ligger lige ved Guldbordsund. Håndværkere i byen vil derfor som regel arbejde på både Falster og Lolland. En maler vil kunne nå flere af de store byer på Falster og Lolland på omkring en halv time. Malerne dækker ofte store områder, da øerne ikke er så tæt befolkede. Fra Nykøbing Falster er der togforbindelse til København og Nakskov.

Malere hos Den gode håndværker

Den gode håndværker har håndplukket en række malere i Nykøbing Falster. Når du leder efter en maler, kan du altså være sikker på, at malerne her på siden lever op til alle gængse krav. Mange af firmaerne har mange års erfaring og har derfor godt styr på alle teknikkerne i faget. Det giver dig en maler, der kan lave det, du gerne vil have, men også selv komme med forslag. De kan tage sig af alle typer af arbejde. Det gælder både for privatpersoner og for virksomheder.