Maler Præstø

Malermester Klaus Ege Hansen logo

Malermester Klaus Ege Hansen

Kvædevej 9
4735 Mern

Intro til Præstø

Præstø er en lille købstad, der er placeret i den sydlige del af Sjælland. Præstø ligger ud til havet, og har en helt fantastisk udsigt. Præstø har i mange år være en lille by karakteriseret af det træk, der definerer udkants Danmark. Dette er dog slut nu, for der er nemlig sket noget i Præstø, der gør at alt har ændret sig. Byens hotel Frederiksmindes restaurant har nemlig fået en Michelin stjerne. Det betyder, at der pludselig er en kæmpe interesse for den lille by i Vordingborg Kommune. Pludselig er der kommet langt mere liv i gaderne, og restauranten tiltrækker foodies fra hele verdenen, der ønsker at spise på verdenens bedste restauranter. Dette har også gjort, at hele forretningslivet er blevet forbedret. I den gamle bydel finder man Adelgade, som er den gade, hvor meget af byens forretningsliv foregår. Dette har fået en hel masse medgang efter flere turister er kommet til byen. Præstø ligger ellers ikke op til at være den store metropol, og byen har ikke højere uddannelse end folkeskolen, dog er der både folkeskole og privatskole.

Statistik fra byen Præstø

Præstø er en del af Vordingborg kommune, der på sine 621,00 kvadratkilometer har 45.806 indbyggere. Ud af disse 45.806 indbyggere bor kun 3835 af dem i Præstø. Ligesom mange af de andre byer i det sydlige Sjælland oplevede Præstø et stigende antal af indbyggere i slutningen af 1800-tallet. Fra år 1850 til år 1901 steg indbyggertallet med lidt over 500.

Om malerfaget

Når huset skal friskes op, er det mest centrale at få det malet. I løbet af årende vil malingen falme, og dette vil få huset til at virke forladt og uhyggeligt. Derfor skal man kontakte sin lokale maler, der har stor erfaring med både, hvordan tingene skal males, men også med hvilke produkter, man skal vælge, når man skal male.

Logistik

Hvis man skal have sin maler fra Præstø, er det nemt med E20 motorvejen, der kører næsten hele vejen til Præstø. Når man har drejet af på E20 skal man blot fortsætte på rute 265.

Malere på Den gode håndværker

For at finde den helt rigtige maler, skal man først og fremmest være klar over, hvad man søger, og hvor man søger det. Herefter kan man være sikker på at finde den højeste kvalitet på Den Gode Håndværker.