Maler Ringsted

Agerbo Teknik & Miljø logo

Agerbo Teknik & Miljø

Snubbekorsvej 4
2630 Taastrup

De Præcise Håndværkere logo

De Præcise Håndværkere

Støberivej 4
4600 Køge

Information om Ringsted

Som en af Danmarks ældste byer har Ringsted i mange år også været et af de største købstæder. Ringsteds vartegn er den gamle murstenskirke Sankt Bendts Kirke, som stammer helt tilbage fra år 1170. Den gamle købstad har fortsat været i udvikling og er nu en meget moderne handels- og kulturby, og med kun 60 kilometer til København ligger Ringsted centralt på Sjælland.

Statistik fra Ringsted

Den centralt liggende by er et af de største på Sjælland med et indbyggertal på lidt over 22.000. Det store areal udgør ca. 295,50 km2 og har skrevet sig ind i historiebøgerne siden Vikingetiden og den ældre middelalder. Den store købstad har siden 2010 opnået en værdiskabelse på 3% om året og følger derfor med i statistikkerne om at være en handelsby.

Hvad laver en maler?

En maler har bred viden indenfor de mange typer maling. Bygningsmaleren er uddannet i at male og behandle på enten træværker, metal eller murværk. Det kan være en nødvendighed at have fat i en maler, hvis man skal flytte eller renovere. Det kan nemlig været et stort projekt at skulle have malet, uanset om det gælder udendørs eller indendørs. En maler kan derudover være specialiseret og kan arbejde inden for marmorering, fresco teknikker eller andre maleteknikker det gennemsnitlige menneske ikke kan følge med på.

Om logistikken

Ringsted har et af de bedste beliggenheder på Sjælland. Det ligger kun 60 km væk fra København, men er stadig på rette vej hen i mod broen. Transportmulighederne er gode, uanset om det gælder offentlig transport eller egen bil. Her kan du komme med regionaltoget som stopper i Ringsted i mellem København og Nordjylland. Vestmotorvejen giver dig også mulighed for at dreje fra enten ved afkørsel 35 eller afkørsel 36. Det er super nemt at tage turen til Ringsted, da motorvejen giver masser af muligheder!

Om maleren på Den Gode Håndværker

På hjemmesiden Den Gode Håndværker finder du din ideelle maler i dit lokalområde. Den Gode Håndværker er en webtjeneste, der gør det nemt for dig at finde en maler i Ringsted og omegn blot ved en enkelt indtastning. Det bliver ikke nemmere!Men det bliver heller ikke tryggere. For webtjenesten, Den gode håndværker, har nemlig screenet potentielle håndværksvirksomheder og fundet de bedste af de bedste. Det har vi blandt andet, fordi vi bruger seks kriterier, når vi finder frem til de rette. Virksomhederne bør rydde op, når opgaven er løst. Levere godt håndværker. Til tiden. Derudover bør de være med i en garantiordning, være anbefalet af andre og fakturere den aftalte pris. Med de seks kriterier har vi gjort noget ekstra for at finde de rette håndværkere til portalen.